Logo
Print this page

«Μαυραετοί» Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου

Ο Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε ότι η Δόξα Δράμας δεν βιάζεται για την ενίσχυση του ρόστερ.

Την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν ξεκίνησε η Δόξα Δράμας τη Δευτέρα (19/07) και ο Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε σχετικά:

«Προσπαθούμε να βρούμε παίκτες, το ρόστερ είναι ανοιχτό και δεν βιαζόμαστε να το κλείσουμε. Ίσως αργήσει λίγο, υπάρχουν εκκρεμότητες. Επιχειρείται χτίσιμο με προσοχή και προσπαθούμε για το καλύτερο, τις καλύτερες επιλογές, στοχευμένες και τα λιγότερα λάθη. Είναι γνωστό οτι έχουμε περιορισμούς στις μεταγραφές.

Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε νεαρούς παίκτες με ταλέντο, κυρίως από τη Δράμα και τις γύρω περιοχές, χωρίς φυσικά να αποκλείουμε τις υπόλοιπες. Δεν θα κλείσουμε το δρόμο σε κάτι από πιο μακριά, αν κρίνουμε οτι αξίζει. Το χτίσιμο γίνεται από την αρχή, πραγματικά πολύ λίγοι παίκτες συνεχίζουν από πέρυσι».

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ανέφερε:

«Σας εύχομαι υγεία, είναι ευτυχής συγκυρία για εσάς, όσοι παραμείνετε σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο. Είστε μικροί, κάποτε η Δόξα, σε άλλες δεκαετίες και στο μακρινό παρελθόν, ήταν από τις πρώτες ομάδες στην Α΄ Εθνική που κοντράριζε τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Αν υπήρχε το VAR, τότε η Δόξα ίσως έπαιρνε και… πρωταθλήματα! Έχουμε όλοι ευθύνη απέναντι στον κόσμο, ειδικά αν γυρίσει από φέτος στα γήπεδα. Αυτό το γήπεδο που βλέπετε, πλημμύριζε με 10 και 14 χιλιάδες κόσμο. Είναι δύσκολη η προσπάθειά μας. Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν, είναι πολύ απαιτητική και ανταγωνιστική κατηγορία, με δυσκολίες. Μας έβαλαν όρια ηλικιών στις μεταγραφές, αλλά αν πιστέψουμε στον εαυτό μας, όλα γίνονται».

Στην προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού και των συνεργατών του (Σπύρος Φιλίππου, Βαγγέλης Καρασάββας και Μιχάλης Δημητριάδης) έδωσαν το «παρών» 33 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων υπό δοκιμή, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Βασίλης Παπαδόπουλος, Σάββας Μουδούρογλου.

Η ανακοίνωση για τον Παπαδόπουλο:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου. Προερχόμενος από παραγωγικές χρονιές την τελευταία τριετία, ο 25χρονος Καβαλιώτης επιθετικός έρχεται να τονώσει τη γραμμή κρούσης των “Μαυραετών”, έχοντας την ευχέρεια να παίξει σε αρκετές θέσεις (κορυφή, άκρα και περιφερειακά).

Ο Παπαδόπουλος πέρυσι ξεχώρισε στη Φούτμπολ Λιγκ με τον Ιάλυσο Ρόδου, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Καβάλα (πρώτος σκόρερ της πρόπερσι), Ηρακλή (βοήθησε στην πορεία ανόδου από τη Γ΄ Εθνική πριν μια τριετία), ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τρίκαλα, αλλά και στην Κύπρο, με Καρμιώτισσα και Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Η ΠΑΕ Δόξα καλωσορίζει στις τάξεις της τον Βασίλη Παπαδόπουλο και εύχεται μια χρονιά με υγεία και διακρίσεις με το μαυραετό στο στήθος».

Η ανακοίνωση για τον Μουδούρογλου:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Σάββα Μουδούρογλου. Ο 30χρονος Δραμινός επιθετικός έπαιζε στον συμπολίτη Πανδραμαϊκό και γυρνά στους “Μαυραετούς” για τη δεύτερη θητεία του μετά από σχεδόν 6 χρόνια (έπαιξε σε Β΄ και Γ΄ Εθνική στην ομάδα μας, για περίπου δυόμιση χρόνια).

Ο Σάββας Μουδούρογλου έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανθρακικό (Α΄ Εθνική), Άρη, Νίκη Βόλου, Εορδαϊκό, Αιολικό, Αετό Οφρυνίου και Εθνικό.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας, ο Σάββας Μουδούρογλου ανέφερε: “Εύχομαι καλή αρχή στην ομάδα, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Οι συνθήκες με τον κορονοϊό είναι δύσκολες, μακάρι να βάλουμε ένα “λιθαράκι” στο νέο ξεκίνημα της Δόξας για να είναι ψηλά, όπως πρέπει να είναι. Ως Δραμινός, είναι χαρά και τιμή που θα φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα».

Καλωσορίζουμε ξανά τον Σάββα στη μεγάλη οικογένεια της Δόξας και ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Στο πόστο του γενικού αρχηγού, τέλος, παραμένει ο Βασίλης Μουρατίδης. Όπως ανακοινώθηκε:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει με χαρά πως ο Βασίλης Μουρατίδης παραμένει στο πόστο του γενικού αρχηγού και για την επόμενη σεζόν. Από τους παλαιμάχους που πρόσφεραν πολλά στους “Μαυραετούς”, ο Βασίλης άφησε διαχρονικά το στίγμα του και από άλλα πόστα, ως μέλος του τεχνικού τιμ στο παρελθόν και ως γενικός αρχηγός με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του από πέρυσι. Του ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά με υγεία και επιτυχία στα καθήκοντά του».

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιούλιος 2021 23:09
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr