Αναβολή στο Διαγόρας - ΑΕΚ Β

Το παιχνίδι Διαγόρας - ΑΕΚ Β θεωρείται απίθανο να διεξαχθεί το Σάββατο (30/10). Έρχονται κι άλλες ανακλήσεις πιστοποιητικών.

Οι αποφάσεις της ΕΕΑ συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν τη Super League 2. Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος από τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες προέκυψε ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ Διαγόρας και οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι ανάλογες αποφάσεις θα ανακοινωθούν και εντός Νοεμβρίου! Εξάλλου, η θητεία των μελών της Επιτροπής ολοκληρώνεται τέλος του μήνα και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα συνεχιστούν οι συνεδριάσεις.

Διαδικασίες που έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, θα αναστατώνουν τη δεύτερη κατηγορία μέσα στον χειμώνα, οπότε οι προσφυγές στο Διοικητικό Εφετείο θα γίνουν συνήθεια. Το ίδιο σκοπεύει να πράξει και η ομάδα της Ρόδου, όμως δείχνει απίθανο να «παγώσει» την απόφαση άμεσα για να παίξει το Σάββατο (30/10) απέναντι στην ΑΕΚ Β.

Η Τετάρτη (27/10) έχει κηρυχθεί ημέρα εθνικού πένθους λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά και μία ημέρα μετά ακολουθεί η αργία της 28ης Οκτωβρίου. Έως και την Τρίτη (26/10) το πρωί ο Διαγόρας δεν είχε πάρει στα χέρια του το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ για να προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο, άρα περιθώρια δεν υπάρχουν.

Σημειώνεται ότι από τον έλεγχο του ισολογισμού της εταιρείας «RC CYCLES RACING L.T.D», η οποία ήθελε να πάρει άδεια για το 71.43% των μετοχών, δεν δικαιολογήθηκε η συμμετοχή της στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Σε αντίθεση με τους Πανσεραϊκό, Πιερικό, Κηφισιά που πήραν αναβολή για να προσκομίσουν πρόσθετα στοιχεία, οι Κυανέρυθροι είδαν το πιστοποιητικό τους να ανακαλείται, οπότε όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι τους για την πρεμιέρα θα οδηγηθεί σε αναβολή.

Last modified onΤρίτη, 26 Οκτώβριος 2021 13:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep