Τυπική διαδικασία η ρεβάνς

Η Αναγέννηση Καρδίτσας στην πρώτη της παρουσία στους «8» του Κυπέλλου ηττήθηκε 4-0 από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Στους «8» του Κυπέλλου, εκεί όπου έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της, σταματά τη φετινή της πορεία στον θεσμό η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν 4-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου από τον Παναθηναϊκό και η ρεβάνς σε μία εβδομάδα στην Καρδίτσα αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι Πράσινοι σημείωσαν καρέ τερμάτων μέσα σε 36 λεπτά στο πρώτο 45λεπτο και τσέκαραν ήδη το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Η ΑΣΑ για να φτάσει ως εδώ πέρασε τη Βέροια στην παράταση τους Αλμωπό, Καλλιθέα στα πέναλτι και τον ΑΟΑΝ με δύο νίκες (1-0, 5-0).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4-0
Σκόρερ: 6' σουτ, 20' σουτ Βιτάλ, 32' σουτ Αϊτόρ, 42' σουτ Καρλίτος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σάρλια, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (46' Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (62' Λουντκβιστ, Αϊτόρ (76' Σάντσες), Βιτάλ (46' Παλάσιος), Καρλίτος (67' Ιωαννίδης).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρουμάνος (69' Πολίτης), Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Πλέγας, Βιδάλ (46' Μπάλλας), Μπραμπίγια (46' Καρανίκας), Μπενγκόα (69' Ξέρρας), Γκίνη, Μάνιος (46' Λαρέα).

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)
VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου), ΑVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep