Αναφορά Αγώνα: ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 5 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΡΗΣ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 25 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο διαιτητής Φουκάκης αποβάλει τον τεχνικό του Άρη, Δημήτρη Σπανό για διαμαρτυρίες
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Πλατέλλας
84Βγήκε Γιώργος Μουστακόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (MΕΣΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Κυνηγόπουλος αντί του Μουστακόπουλου.
82Βγήκε Μανώλης Τζανακάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Μπούρμπος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Μπούρμπος στην θέση του τραυματία Τζανακάκη.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διακοπή στο ματς καθώς ο Τζανακάκης είναι στον αγωνιστικό χώρο. Μάλλον θα αντικατασταθεί...
76ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιώργος Δεληζήσης
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1: Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Πλατέλλα, η άμυνα της Παναχαϊκής... ξεχνάει τον Δεληζήση και ο αμυντικός του Άρη με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο "κάπτεν" των "κιτρινόμαυρων" αφιερώνει το τέρμα του στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παύλο Μυροφορίδη...
76ΓΚΟΛΓιώργος Δεληζήσης
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Λουμπαρδέας
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Εκτός ο Ντούνης, εντός ο Παυλίδης.
73Βγήκε Μάρκος Ντούνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Παυλίδης (MΕΣΟΣ)
70Βγήκε Αντώνης Καπνίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πασχάλης Κάσσος (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Κάσος αντί του Καπνίδη.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Σουτ του Γκίνο μέσα από την περιοχή, η μπάλα έχει κατεύθυνση προς την εστία ωστόσο απομακρύνει ο Δεληζήσης.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στην θέση του Μωραϊτη, μπαίνει ο Γκέσιος.
64Βγήκε Παναγιώτης Μωραΐτης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα απειλή για τους γηπεδούχους. Κάθετη του Μουμίν στον Ντούνη, γύρισα του τελευταίου στο ύψος της μικρής περιοχής, σουτ στην κίνηση του Καπνίδη φεύγει ελάχιστα άουτ.
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λυμπέρης Στεργίδης
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Άρη. Λάθος του Μουστακόπουλου, ο Ντούνης βγαίνει τετ α τετ, το πλασέ του όμως αποκρούει ο Βρονταράς. Η μπάλα επιστρέφει στην περιοχή, ο Καπνίδης πλασάρει, ωστόσο το πλασέ βρίσκει πάνω στον Λουμπαρδέα και φεύγει κόρνερ.
47ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Φουρλάνος
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Κώστας Αποστολόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Πολυχρόνης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πολυχρόνης αντί Αποστολόπουλου
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1ΓΚΟΛΒαγγέλης Πλατέλλας
45 1ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βαγγέλης Πλατέλλας
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1: Εξαιρετική κάθετη του Μουμίν στον Πλατέλλα, το πλασέ του τελευταίου μέσα από την περιοχή δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον Βρονταρά. ο Άρης ισοφαρίζει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Πολίμος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Πλατέλλα, η μπάλα περνάει αρχικά από τον Πασά και στην συνέχεια τον Καπνίδη, που δεν μπορούν να την σπρώξουν προς την εστία.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στα τελευταία λεπτά ο Άρης έχει αυξήσει την πίεσή του, αλλά δεν καταφέρνει να... βγάλει φάσεις στην εστία του Βρονταρά.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Φωτάκης
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πλατέλας εκτελεί το φάουλ, ο Καπνίδης σουτάρει, η μπάλα όμως βρίσκει στο ανθρώπινο τοίχος των παικτών της Παναχαϊκής που βρίσκονται πάνω στην γραμμή και απομακρύνεται
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Μακρυδημήτρη στον Βρονταρά, ο οποίος μπλοκάρει λανθασμένα την μπάλα. Σωστά ο Φουκάκης υποδεικνύει την παράβαση.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Μετά από γύρισμα του Πολίμου, ο Αποστολόπουλος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε ψηλά άουτ.
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάρκος Ντούνης
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λουμπαρδέας γυρίζει την μπάλα με το γόνατο στον Βρονταρά, ο οποίος μπλοκάρει, με την εξέδρα να διαμαρτύρεται για έμεσο φάουλ. Ο πορτιέρο της Παναχαϊκής βάσει κανονισμού σωστά μπλόκαρε την μπάλα.
07ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παναγιώτης Μωραΐτης
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1: Ο Μωραϊτης φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Άρη, αποφεύγει τον Βαλεριάνο και με πλασέ νικάει τον Καντιμοίρη.
07ΓΚΟΛΠαναγιώτης Μωραΐτης
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιέζει ψηλά στο ξεκίνημα του ματς ο Άρης, η Παναχαϊκή όμως έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος, Μωραΐτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Κεσίσογλου (Πέλλας), Θεοδώρου (Πιερίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο επιθετικός του Άρη, Δημήτρης Διαμαντόπουλος έμεινε τελικά εκτός αποστολής, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη μέση.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αποδοκιμασίες προς τους Κώστα Κατσουράνη και Κώστας Χαλκιά κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Οι οπαδοί του Άρη δεν φαίνεται να ξεχνάνε το πέρασμα του τεχνικού διευθυντή και του πορτιέρο των Αχαιών από τον ΠΑΟΚ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεληζήσης και Φωτάκης οι αρχηγοί του Άρη και της Παναχαϊκής αντίστοιχα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Ντούνης, Πασάς, Καπνίδης.

eeep eeep