Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΟΦΗ | Round 11 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εν ΟΦΗ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κοντοχρήστου, ο Σταματής έπιασε πάλι την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε πάλι λίγο πάνω από την εστία.
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Πλευράκης αντί Μάνου
91Βγήκε Δημήτρης Μάνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Πλευράκης (MΕΣΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87Βγήκε Γιώργος Σμίλτος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Σακελαρόπουλος ντί Σμίλτου
86Βγήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κοντογιάννης (MΕΣΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Κοντογιάννης αντί Κουτσιανικούλη
84ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μάνος
84ΓΚΟΛΔημήτρης Μάνος
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Αντεπίθεση του ΟΦΗ σε κενό χώρο με τον Μάνο να τελειώνει την φάση και να δίνει προβάδισμα δύο γκολ στους Κρητικούς.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή του Σκαρτσίλα, αλλά ο Στρέζος προλαβαίνει και μπλοκάρει πριν βρει την μπάλα ο Σταματής.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος έχει πάρει χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, και πιέζει για την ισοφάριση, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει κάνει σημαντικές ευκαιρίες.
74Βγήκε Νίκος Πουρτουλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
74Βγήκε Γιάννης Γκούμας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Γαβριηλίδης (MΕΣΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Γαβριηλίδης αντί Γκούμα
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Παπατόλιος αντί Πουρτουλίδη
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρέλλας έκανε την μπαλιά στην περιοχή για τον Σταματή, ο οποίος έκανε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν η πρώτη αξιόλογη τελική των γηπεδούχων στο ματς.
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φαζός γύρισε στην περιοχή και ο Παπαστεριανός έκανε το σουτ που πέρασε έξω από την εστία.
56Βγήκε Λέλι Ντέμο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αριστείδης Κόκκορης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Κόκορης αντί Ντέμο
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η βροχή στο δεύτερο ημίχρονο έχει δημιουργήσει πιο δύσκολες συνθήκες για τις δύο ομάδες.
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Βλάχος
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κουτσιανικούλης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
40ΓΚΟΛΒασίλης Κουτσιανικούλης
40ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βασίλης Κουτσιανικούλης
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κομεσίδης βρήκε χώρο να κάνει το σουτ αφού απέφυγε τον Σμίλτο, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Παναιγιαλείου.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ έχει την κυριαρχία στην αναμέτρηση και έχει δημιουργήσει φάσεις χωρίς να φτάσει στο γκολ. Ο Παναιγιάλειος προσπαθεί να βρει χώρους στην κόντρα, αλλά δεν έχει αξιόλογη τελική μέχρι τώρα.
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Κουτσιανικούλης
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κοιλιάρα στην περιοχή του Παναιγιαλείου, ο Μπολάκης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αθανασίου.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπολάκη μέσα από την περιοχή του Παναιγιαλείου, η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Αθανασίου.
20ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σμίλτος
19ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Μάνος
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα εκτέλεση φάουλ από τον Νάστο, με την μπάλα να περνά πάλι πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Νάστο, η μπάλα πέρασε από το τείχος, αλλά πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Παναιγιαλείου.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάνος βρέθηκε μόνος στην περιοχή του Παναιγιαλείου, πρόλαβαν όμως οι αμυντικοί και έβαλαν την κόντρα με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει πλάγιο άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκονται περισσότεροι από 400 φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Aθανασίου, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας, Σμίλτος, Γκούφας, Ντέμο, Σταματής, Σκαρτσίλας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας) ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Γιαννίκος (Πειραιά) 4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κακρίδης (Πειραιά)

eeep eeep