Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 12 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 21 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σπουδαία ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Από μπαλιά του Τόμιτς, ο Μιλοσάβλιεφ έφυγε στην πλάτης της άμυνας του Πανσερραϊκού, σουτάρει αλλά ο Ρίστιτς διώχνει εντυπωσιακά.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ.
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ξενοφών Πάνος
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τα Τρίκαλα φωνάζουν για πέναλτι και μάλλον δίκαια. Ο Γιαννιτσάνης τσιμπάει την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Ρούτσης τον ανατρέπει.
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Γιαννιτσάνης
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πάνου μέσα από την περιοχή, ο παίκτης των Τρικάλων έχει σε λάθος θέση το σώμα του και η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Αναστασόπουλος
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ο Μάκος στην θέση του Τζόκιτς. Ντεμπούτο για τον έμπειρο μέσο με τα "κυανέρυθρα".
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Ρούτσης
80Βγήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γρηγόρης Μάκος (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σημαντική ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Δούμτσιος σε πλεονεκτική θέση σουτάρει πάνω στον Αποστολίδη.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ιωαννίδης
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ: Ο Δούμτσιος αντί του Κάκκου. Ολοκληρώνουν τις αλλαγές οι γηπεδούχοι.
69Βγήκε Γιώργος Κάκκο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Δούμτσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64ΓΚΟΛΝεμάνια Τόμιτς
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1: Ο Νεμάνια Τόμιτς εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και ισοφαρίζει για τα Τρίκαλα.
64ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΝεμάνια Τόμιτς
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τσαμούρης
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ο Γροντής ανατρέπεται από τον Τσαμούρη εντός περιοχής.
62Βγήκε Δημήτρης Γκούρτσας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Πόζογλου (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ: Ο Πόζογλου αντί του Γκούρτσα που δεν μπορεί να συνεχίσει. Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Περικλή Αμανατίδη.
60Βγήκε Αλεξάντερ Ντακόλ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Γροντής (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ο Γροντής στην θέση του Ντακόλ.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρόβλημα και με τον Γκούρτσα για τον Πανσερραϊκό. Μάλλον ο σκόρερ της αναμέτρησης θα αντικατασταθεί.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά του Μιλοσάβλιεφ, το μονοκόμματο σουτ του Γιαννιτσάνη από πλάγια φεύγει πολύ άουτ.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Κρητικού η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Αποστολίδης έχει βρει ελάχιστα την μπάλα, ωστόσο Γιαννουλάκης λανθασμένα δείχνει άουτ αντί για κόρνερ.
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY..."Απειλεί" ο Πανσερραϊκός. Ο Ρούστης σε θέση τετ α τετ, κάνει την προβολή, ο Αποστολίδης του λέει "όχι" απομακρύνοντας με τα πόδια.
46Βγήκε Κυριάκος Ανδρεόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ρόντιον Ζγκούρη (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ο Ζγκούρη αντί του Ανδρεόπουλου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επικίνδυνη σέντρα από αριστερά του Χιντζίδη, ο Ρίστιτς με υπερπροσπάθεια διώχνει στο δεύτερο δοκάρι, πριν η μπάλα φτάσει στον Ντακόλ.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Γιαννιτσάνης βρίσκεται μέσα στην περιοχή, με πλάτη στο τέρμα, καταφέρνει με μια περιστροφή να σουτάρει, με την μπάλα ωστόσο να φεύγει μόλις άουτ.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λάζαρος Ορφανίδης
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκούρτσα, ο Αποστολίδης κινείται γρήγορα στην γωνία του και μπλοκάρει.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μην... ρισκάρουν.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσιμίκα λίγο έξω από την περιοχή και πάλι ο Αποστολίδης σε σωστή θέση.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ: Ο Ρούτσης στην θέση του τραυματία Στέβιτς. Ο Σέρβος αποχωρεί με μυικό πρόβλημα.
23Βγήκε Ντούσαν Στέβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Ρούτσης (MΕΣΟΣ)
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτός αγωνιστικού χώρου ο Στέβιτς, ο οποίος μάλλον θα γίνει αλλαγή.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY..."Απάντηση" από τα Τρίκαλα. Ο Τόμιτς σουτάρει από μακρινή απόσταση, ο Ρίστιτς φαίνεται να αιφνιδιάζεται αλλά με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Πανσερραϊκό. Ο Κάκκο από αριστερά μπαίνει στην περιοχή, το σουτ που επιχειρεί δεν έχει δύναμη και ο Αποστολίδης μπλοκάρει με ευκολία.
45 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Σέντρα από δεξιά, τραγικό λάθος του Αποστολίδη, ο οποίος χάνει την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του και ο Γκούρτσας σε κενή εστία με το κεφάλι την στέλνει στα δίχτυα.
45 3ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΔημήτρης Γκούρτσας
45 3ΓΚΟΛΔημήτρης Γκούρτσας
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Ορφανίδης, Τσιμίκας, Αναστασόπουλος, Κάκκο, Στέβιτς, Κρητικός, Γκούρτσας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων) Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Κουβαλάκης (Δράμας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεβ, Γιαννιτσάνης, Ντακόλ.

eeep eeep