Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 19 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 04 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Κρητικού και πάλι ο Τσάπαλος σε ετοιμότητα, μπλοκάρει.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Μακούσης με μια "λόμπα" προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Τσάπαλο, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ.
82Βγήκε Γιώργος Κάκκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θωμάς Μακούσης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Αναστασόπουλου, κεφαλιά του Κάκκο καταλήγει άουτ.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ: Ο Μακούσης στην θέση του Κάκκο.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πόζογλου, στα χέρια του Τσάπαλου.
76Βγήκε Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Αναστασόπουλος (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ: Μέσα ο Αναστασόπουλος, εκτός ο Παπουτσογιαννόπουλος.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ του Κάκκο, κεφαλιά του αφύλακτου Τσελεπίδη δεν βρίσκει εστία.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ: Ο Δούμτσιος αντί του Γκούρτσα.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τετ α τετ του Σταμάτη με τον Ρίστιτς, το πλασέ του επιθετικού του Παναγιάλειου μπλοκάρει ο πορτιέρο του Πανσερραϊκού.
70Βγήκε Δημήτρης Γκούρτσας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Δούμτσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67Βγήκε Αλέξανδρος Ζαφειράκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Δοξάκης (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Ο Δοξάκης αντί του Ζαφειράκη.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Γκούρτσα από πλεονεκτική θέση, καταλήγει άουτ.
59ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Κάκκο
59ΓΚΟΛΓιώργος Κάκκο
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0: Εξαιρετική συνεργασία των Γκούρτσα, Ορφανίδη. Ο δεύτερος δίνει ασίστ στον Κάκκο και εκείνος με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
57Βγήκε Μάριος Τζανουλίνος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καναβέτας (MΕΣΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Ο Καναβέτας στην θέση του Τζανουλίνου.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο. Παράλληλη σέντρα του Αγιούποφ, ο Σταματής δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, νέα σέντρα του επιθετικού του Παναιγιάλειου και πάλι κανείς δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα προς την εστία του Ρίστιτς.
49ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΣτέφανος Παπουτσογιαννόπουλος
49ΓΚΟΛΣτέφανος Παπουτσογιαννόπουλος
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0: Με γκολ ξεκινάει και το δεύτερο ημίχρονο για τον Πανσερραϊκό. Σέντρα του Κάκκο, κεφαλιά και πάλι του Παπουτσογιαννόπουλου που νικάει για δεύτερη φορά τον Τσάπαλο.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46Βγήκε Βασίλης Πολιανίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τιμούρ Αγιούποφ (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Ο Αγιούποφ αντί του Πολιανίδη.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Κάκκο
45ΓΚΟΛΣτέφανος Παπουτσογιαννόπουλος
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά του Παπουτσογιαννόπουλου ο οποίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσάπαλου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ
45ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΣτέφανος Παπουτσογιαννόπουλος
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μια ακόμα τελική για τον Πανσερραϊκό. Σουτ του Γκούρτσα στην κίνηση, διώχνει με τα πόδια ο Τσάπαλος και στην συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί του Παναιγιάλειου.
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Κρητικός
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ναζίμ αλλάζει την μπάλα με τον Κρητικό, ο Νιγηριανός του Πανσερραϊκού πιάνει το σουτ ωστόσο με εντυπωσιακή απόκρουση ο Τσάπαλος διώχνει σε κόρνερ.
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κρητικός "δοκιμάζει" το πόδι του, το σουτ του ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού φεύγει λίγο άουτ.
21ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Σκαρτσίλας
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάριος Τζανουλίνος
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μποριβόγιε Ρίστιτς
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταμάτη, ο Ρίστιτς πέφτει στην γωνία του και διώχνει σε κόρνερ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σημαντική ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο. Σέντρα από δεξιά του Ζαφειράκη, ο Σταματής με σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Πανσερραϊκό. Σουτ του Γκούρτσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος, Σκαρτσίλας, Πολιανίδης, Ζαφειράκης, Σταματής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Τσελεπίδης, Ρούσσος, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Κάκκο, Πόζογλου, Γκούρτσας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας) Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Διαμάντης (Έβρου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Για τον Παναιγιάλειο εκτός αποστολής έμεινε την… τελευταία στιγμή ο Σμίλτος λόγω γαστρεντερίτιδας. Εκτός πλάνων του Πέτρου Δημητρίου είναι και οι Τσάινα, Τζένετ, Σακελλαρόπουλος, Τσουρής, Κάναλς και Τεπερεκίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι Ρίστιτς, Γκούρτσας, εντός της εβδομάδας επέστρεψαν στις υποχρεώσεις του Πανσερραϊκού και μάλιστα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα παραμένουν εκτός ομάδας οι Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης, Ιωαννίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναπληρωματικοί για την ομάδα του Αιγίου είναι οι: Αθανασίου, Δοξάκης, Αγιούποφ, Χαρίτος, Γραμματίκας, Κόκορης, Καβαβέτας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο του Πανσερραϊκού βρίσκονται οι: Πολίτης, Χατζητερζόγλου, Μακούσης, Αναστασόπουλος, Σιάκκας, Δούμτσος, Ενομό.

eeep eeep