Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ATHENS KALLITHEA | Round 25 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν ATHENS KALLITHEA
4 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018
Ώρα Αγώνα: 16:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΡΤΗΣΗΣ
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Παϊτέρης
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κουρτεσιώτης
88ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μαυριάς
88ΓΚΟΛΔημήτρης Μαυριάς
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-3 Ανατροπή για τον Απόλλωνα, ο Μαυριάς έφτασε μέχρι τη περιοχή της Καλλιθέας και με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-3
87Βγήκε Πλάτων Καρακατσάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Συράκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Συράκος αντί Καρακατσάνη
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Σκούπρα από δεξιά, η κεφαλιά του Κανούλα δίπλα από την εστία του Θεοδωράκη
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσατσόπουλος βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Παϊτέρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Ζυγκερίδης
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αριστομένης Τζιτζικαλάκης
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζυγκερίδης βρίσκεται κάτω μέσα στην περιοχή, μετά από επαφή με τον Ανδρέου, ο διαιτητής δείχνει πως ο επιθετικός πήγε να εκβιάσει το πέναλτι.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από εκτέλεση φάουλ της Καλλιθέας, ο Συριόπουλος έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα, αλλά ο παίκτης ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ.
76Βγήκε Σωτήρης Τσιλούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Λίταινας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - μέσα ο Λίταινας έξω ο Τσιλούλης
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ταμπάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Τσατσόπουλος άφησε τη μπάλα κάτω από τα πόδια με τον Ταλέντο να σουτάρει με δύναμη και τη μπάλα να περνά δίπλα από την εστία του Παϊτέρη.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ταμπάκης αντί Παυλή
73Βγήκε Μάριος Παυλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64Βγήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκέρτιν Χοτζάλι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-3 : Ο Τσιλούλης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Κανούλα να σουτάρει με τη μία και να ισοφαρίζει ξανά για τον Απόλλωνα
64ΓΚΟΛΘανάσης Κανούλας
64ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Θανάσης Κανούλας
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Χοτζάλι αντί Μάκο
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη στα όρια της περιοχής και αριστερά, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - στη θέση του Χαραλαμπόπουλου, ο Σκούπρας
57Βγήκε Αριστομένης Χαραλαμπόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κωνσταντίνος Σκούπρα (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-3 Ο Κανούλας μέσα από τη περιοχή δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση απέναντι από τον Θεοδωράκη, κάνοντας το γύρισμα προς το δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο επερχόμενος Καρακατσάνης με τη μία έκανε το 2-3
57ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πλάτων Καρακατσάνης
57ΓΚΟΛΠλάτων Καρακατσάνης
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Λάρισας, αλλά δεν δημιούργησε τελική φάση με τα γεμίσματα σε αυτά τα πρώτα λεπτά.
47ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπραϊμά Καντέ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπερνάντ Μάκο
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 Ο Βασιλείου έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μάκο με προβολή σημείωσε το τρίτο γκολ της Καλλιθέας.
45ΓΚΟΛΜπερνάντ Μάκο
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χατζής εκτέλεσε με πάσα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Αγρόδημος έκανε το σουτ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια
40ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χαράλαμπος Ζυγκερίδης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Ζυγκερίδης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή από αμυντικό λάθος και το σουτ που έκανε κατάληξε στα δίχτυα.
40ΓΚΟΛΧαράλαμπος Ζυγκερίδης
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Μαυριάς μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής έκανε το δυνατό σουτ, ο Θεοδωράκης δεν υπολόγισε τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1
39ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μαυριάς
39ΓΚΟΛΔημήτρης Μαυριάς
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή, με την Καλλιθέα να παίζει περισσότερο προσεκτικά και να περιμένει ευκαιρίες να παίξει στην αντεπίθεση.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Αγρόδημου αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, ο Θεοδωράκης δεν αγχώθηκε καθόλου.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη του Μάκο προς την περιοχή, ο Ζυγκερίδης κινήθηκε γρήγορα, αλλά το σουτ του σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Παϊτέρη.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κωνσταντίνος Βασιλείου
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ταλέντο έξω από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Τσατσόπουλος έσκαψε τη μπάλα προς την περιοχή, ο Μάκο την άφησε να σκάσει μέσα στη περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στη ρίζα του δοκαριού του Παϊτέρη για να καταλήξει στη συνέχεια στα δίχτυα του Απόλλωνα Λάρισας.
18ΓΚΟΛΜπερνάντ Μάκο
18ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπερνάντ Μάκο
15Βγήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Ζυγκερίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ζυγκερίδης αντί Σμυρλή που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Χαραλαμπόπουλου από δεξιά, ο Κανούλας έστρωσε τη μπάλα στον Τσιλούλη έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Θεοδωράκη.
06ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γεράσιμος Παπαγγελής
05ΔΟΚΑΡΙΜπερνάντ Μάκο
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Σουτ του Μάκο μέσα από την περιοχή, η μπάλα στο δοκάρι του Παϊτέρη και στη συνέχεια άουτ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Βασιλείου, Καντέ, Μάκο, Σμυρλής, Πολίντορο, Ταλέντο, Παυλής, Τσατσόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Χαραλαμπόπουλος, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Τσιλούλης, Καρακατσάνης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγοι άνθρωποι στις εξέδρες του γηπέδου Αλκαζάρ για την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας) Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Δημητριάδης (Θράκης)

eeep eeep