«Η διαιτήτρια... ξεχάστηκε»

Πώς ο Απόλλων Πόντου εξασφάλισε 2η αναβολή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και στη συζήτηση της υπόθεσης Βάντσε Σίκοφ.

Η εξ αναβολής αίτηση επιβολής - ενεργοποίησης του Βάντσε Σίκοφ κατά του Απόλλωνα Πόντου είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί την Τρίτη (08/05) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Ωστόσο, οι Κοκκινόμαυροι με... πρωτότυπο τρόπο πέτυχαν αναβολή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η διαιτήτρια που είχε ορίσει η ΠΑΕ απουσίαζε και η πρόεδρος, Κατερίνα Καρφάκη είπε: «Έχει ειδοποιηθεί να βρει αντικαταστάτη. Με πήρε στις 15.00 το μεσημέρι τηλέφωνο στο σπίτι μου και μου είπε ότι το... ξέχασε».

Ο δικηγόρος του Απόλλωνα Πόντου, Αργύρης Λίβας αναρωτήθηκε: «Πώς θα συζητηθεί η υπόθεση; Θα δικάσω χωρίς την παρουσία διαιτητή; Είναι νόμιμη σύνθεση αυτή;». Οι τόνοι ανέβηκαν, η Καρφάκη είπε: «Θα πρέπει εσείς να την αναζητήσετε» και ο Λίβας απάντησε: «Τι εννοείτε; Έπρεπε να πάω να την πάρω από το σπίτι της;». «Δείχνει έλλειψη σεβασμού στο δικαστήριο το γεγονός ότι με πήρε τηλέφωνο το μεσημέρι και μου είπε πως το ξέχασε», ανέφερε η πρόεδρος του Διαιτητικού.

Εν τέλει έπειτα από διάσκεψη η πρόεδρος πρότεινε, είτε να οριστεί άλλος διαιτητής, είτε να αναβληθεί η υπόθεση. Ο δικηγόρος του Σίκοφ, Γιώργος Παναγόπουλος επεσήμανε ότι: «Η αναβολή είναι κακή για εμάς. Αν ο Απόλλων Πόντου υποβιβαστεί, τότε τελείωσε» και ο Λίβας επανέλαβε: «Δεν θα πέσει ο Απόλλων, δεν θα πέσει».

Η συζήτηση της υπόθεσης μεταφέρθηκε για τις 23 Μαΐου, εξέλιξη που σίγουρα ευνοεί την ομάδα της Καλαμαριάς.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Μάιος 2023 01:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep