Συγχαρητήρια από Κάλας

Τι δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Πόντου για τη νίκη απέναντι στον Μακεδονικό.

Η ΠΑΕ ανάρτησε το μήνυμα που έστειλε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Πόντου, Άλεξ Κάλας μετά τη νίκη (2-1) στο ματς με τον Μακεδονικό. Φυσικά, δεν παρέλειψε να δηλώσει συγκινημένος που η επιτυχία αυτή ήρθε ανήμερα της μαύρης επετείου από τη Γενοκτονία των Ποντίων. Όπως ανέφερε:

«Να μεταφέρετε την ιδιαίτερη χαρά μου γι' αυτό το πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας. Η συγκίνησή μου είναι ακόμη μεγαλύτερη διότι οι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί για εμάς ήρθαν σε μια ιστορική ημέρα, την 19η Μάϊου που θρηνούμε ΟΛΟΙ οι Πόντιοι τους 353.000 χιλιάδες νεκρούς από την Γενοκτονία του Πόντου.

Λυπάμαι που δεν ήμουν μαζί σας σε αυτήν την τεράστια χαρά που μας έδωσαν οι ποδοσφαιριστές μας. Μπράβο σε προπονητές, ποδοσφαιριστές ιατρικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτήν την δύσκολη προσπάθεια. Και φυσικά να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μου και στους αγνούς και ηρωικούς φιλάθλους μας που μας δίνουν δύναμη με κάθε τρόπο να κρατάμε όρθιο το λάβαρο του Ποντιακού Ελληνισμού».

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2023 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep