Πρωταγωνιστής στο... Διαιτητικό

Τέσσερις ενεργοποιήσεις ποινών και δύο επιβολές σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στο τελικό στάδιο, αυτό της ενεργοποίησης ποινών, έφτασαν, όπως αναμενόταν, τέσσερις προσφυγές κατά του Απόλλωνα Λάρισας. Το Διαιτητικό Δικαστήριο ενεργοποίησε ποινές αφαίρεσης βαθμών για χρέη στους Κώστα Γεωργακόπουλο, Φώτη Γκουντρουμπή, Παναγιώτη Μπάλλα και Πάρη Μπάμπη και οι Κυανόλευκοι θα πρέπει να τους εξοφλήσουν πριν το πρωτάθλημα ξεκινήσει. Αποφάσεις επιβολής ποινών εκδόθηκαν για οφειλές στους Νίκο Γκόλια, Κοσταντίν Καρρίκι. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Κων/νου Γεωργακόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 156/2022 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα ,με την 129/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φωτίου Γκουντρουμπή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 172/2022 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την 126/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπάλλα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 169/2022 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα, με την 125/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νικολάου Γκόλια, του συνολικού ποσού των είκοσι χιλιάδων, οκτακοσίων δέκα (20.810) ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 215/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Πάρη Μπάμπη του Παναγιώτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 152/2022 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την 124/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Κονσταντίν Καρρίκι του Αλεξ,, του συνολικού ποσού των δώδεκα χιλιάδων, τετρακοσίων δύο (12.402) ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 189/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Αύγουστος 2022 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep