«Προσπάθεια για SL2»

Η έκτακτη ΓΣ του Διαγόρα αποφάσισε να εξαντληθούν οι πιθανότητες μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ, ώστε οι Κυανέρυθροι να μετάσχουν στη Super League 2.

Η ΠΑΕ Διαγόρας έχει ενημερώσει τον Ερασιτέχνη ότι αδυνατεί να πάρει μέρος στο προσεχές πρωτάθλημα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να στείλει και σχετικό έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή. Ο ΓΣ Διαγόρας, λοιπόν, στην έκτακτη γενική συνέλευση αποφάσισε να γίνει μία ακόμα προσπάθεια μεταβίβασης για να πετύχουν οι Κυανέρυθροι τη συμμετοχή στη Super League 2. Όπως ανακοίνωσε:

«Χθες (σ.σ. Τρίτη) το βράδυ πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με την παρουσία πολλών μελών του Γ.Σ. Διαγόρας, η έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου, με βασικό θέμα την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η έκτακτη γενική συνέλευση έγινε με την παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Χρήστου Ευστρατίου και Νίκου Νικολή, του προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και της Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. κ. Αλέξανδρου Κολιάδη και των αντιδημάρχων κ.κ. Τηλέμαχου Καμπούρη και Γιάννη Καμπούρη. Αρχικά πρόεδρος της γενικής συνέλευσης εκλέχθηκε ο κ. Δημήτρης Τσοπανάκης και γραμματέας ο κ. Θεολόγος Τσιγάρος, ενώ το ‘’παρών’’ έδωσαν παράγοντες που υπηρέτησαν και προσέφεραν σημαντικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως ο κ. Νίκος Σαββαΐδης και ο κ. Μαίος Καμπουράκης. Επίσης το δικό του μήνυμα έστειλε και ο κ. Μανώλης Γλυνός, ενώ στη γενική συνέλευση βρέθηκαν δεκάδες μέλη του Γ.Σ. Διαγόρας.

Μετά την ομιλία της προέδρου κ. Τασίας Καρπαθάκη, η οποία ανέλυσε όλα τα γεγονότα και τα δεδομένα και έκανε γνωστές τις ενέργειες του ερασιτέχνη Διαγόρα, ακολούθησε συζήτηση σχετικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αποφασίστηκε μέσω του διαλόγου και της συζήτησης να γίνει μία ακόμη προσπάθεια με συγκεκριμένες και στοχευμένες ενέργειες, ώστε να αγοραστεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται και να παραμείνει η ομάδα στη Super League 2».

Last modified onΤετάρτη, 17 Αύγουστος 2022 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep