Επιβεβαίωση των ανανεώσεων

Ο Διαγόρας Ρόδου ανακοίνωσε την παραμονή εννέα ποδοσφαιριστών. Τέλος τρεις. Στο τιμ ο Σπάρταλης.

Το FL News ενημέρωσε την Παρασκευή (28/06) ότι μετά τον Μιχάλη Μανιά θα ακολουθούσαν κι άλλες ανανεώσεις συμβολαίων στον Διαγόρα. Αναφέρθηκαν οι συμφωνίες με Στέργιο Δημόπουλο, Νικήτα Νικόλη, Γιάννη Γαλάνη, Γιώργο Μανωλάκη. Η ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και πρόσθεσε την παραμονή των Κώστα Δημητρίου, Νίκου Κλωνάρη, Φιλήμονα Μουστάκα και Γιώργου Φέκκα.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελούν οι Μασούρας, Αρίας, ενώ στο τεχνικό τιμ εντάσσεται ο Παναγιώτης Σπάρταλης. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: μας: 1. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, 2. ⁠ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ, 3. ⁠ΝΙΚΗΤΑΣ ΝΙΚΟΛΗΣ, 4. ⁠ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, 5. ⁠ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 6. ⁠ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, 7. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ, 8.ΦΙΛΗΜΩΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, 9.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΕΚΚΑΣ.

Δυστυχώς για κάποιους ειδήμονες που βιάστηκαν να κάνουν λάθος εκτιμήσεις και προβλέψεις για το μέλλον μας , η ημέρα που ο « τελευταίος θα κλείσει την πόρτα» αργεί ακόμη... Παράλληλα γνωστοποιούμε πως λύθηκε η συνεργασία μας με τους ποδοσφαιριστές Μασούρα, Αριας και Λεσάι, τους οποίους ευχαριστούμε για ότι πρόσφεραν έως σήμερα στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!

Ανακοινώνουμε πως στο προπονητικό τιμ του κ.Γράφα εντάσσεται ένα δικό μας παιδί ο ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Διαγόρα και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του. Έτσι η σύνθεση του προπονητικού Team διαμορφώθηκε ως εξής:

Προπονητής: ΓΡΑΦΑΣ ΘΩΜΑΣ, Βοηθοί προπονητή: ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΠΑΝ - ΧΟΣΑΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Γυμναστές: ΓΚΟΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, Προπονητής τερματοφυλάκων: ΔΑΤΣΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Γιατρός ομάδος: ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΝΙΚ, Φυσικοθεραπευτής: ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΤΑΣΟΣ, Φροντιστές: ΠΕΤΡΟΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΗΣ και ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ!».

Last modified onΣάββατο, 29 Ιούνιος 2024 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep