Ανακοινώθηκαν Καλλίδης, Μουτζούρης

Στη Δόξα Δράμας δύο ποδοσφαιριστές από ομάδες της Football League.

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού, Πάρη Καλλίδη από τον Αγροτικό Αστέρα και του 20χρονου στόπερ, Άγγελου Μουτζούρη από τον Αλμωπό Αριδαίας. Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Πάρη Καλλίδη. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός συνεργάστηκε την τελευταία διετία στον Αγροτικό Αστέρα με τον προπονητή της ομάδας μας, Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος πιστεύει πολύ στην αξία του και γνωρίζει άριστα τις δυνατότητές του.

Ο υψηλόσωμος στόπερ, που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στη Γ΄ Εθνική, βρισκόταν για 14 χρόνια στον Άρη, από τα μικρά ηλικιακά τμήματα ως την πρώτη ομάδα, ενώ είχε ενεργό ρόλο πριν μια τριετία στην Κ19 των “κιτρινόμαυρων”, που πανηγύρισε τίτλο στους Νέους (σκόραρε τότε στον τελικό της Β΄ Εθνικής με τον Εργοτέλη). Πάρη, καλωσήρθες στους “Μαυραετούς” και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα σελίδα της καριέρας σου».

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Μουτζούρη.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, που ξεχωρίζει για το ύψος του (1.92), θεωρείται από τα σπουδαιότερα ταλέντα που ανέδειξε η Πέλλα τα τελευταία χρόνια, πανηγυρίζοντας ως ενεργό στέλεχος δυο συνεχόμενες ανόδους με τον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ νωρίτερα αγωνίστηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ. Καλωσορίζουμε τον Άγγελο στην οικογένεια των “Μαυραετών” και ευχόμαστε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες».

Last modified onΤρίτη, 20 Ιούλιος 2021 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep