Καρέ για τη Δόξα Δράμας

Οι Μαυραετοί νίκησαν 4-0 τον Ορφέα Ξάνθης σε φιλικό στις εγκαταστάσεις Νικοτσάρα.

Με καρέ τερμάτων φιλοδώρησε τον Ορφέα Ξάνθης η Δόξα Δράμας. Οι Ασπρόμαυροι επικράτησαν σε φιλικό παιχνίδι 4-0 με γκολ που σημείωσαν οι Ελέζι (6'), Παπαδόπουλος (15',39') και Ρούτσης (90'+1').

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Πανουργιάς, Καλλίδης, Γιαννούσης, Πετρίδης, Καραγιάννης, Μπαβέλης, Παπαϊωάννου, Αποστολίδης, Ελέζι, Β. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν από το 46΄ και οι Συλλέκτης, Τάσιος, Μουτζούρης, Κοντογιαννόπουλος, Ρούτσης. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν και οι Ιορδανίδης, Κυριακίδης, Χατζηκυριάκου, Στ. Θεοδοσιάδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μανιάς, Κριεζής, Βουλγαρίδης, Κόντο Αχμέτ, Κατρανίτσας, Κουκουρίγκος, Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Τολμίδης, Μελισσόπουλος, Πασχαλάκης. Έπαιξαν και οι Τσίμπλας και Γιαννακός.

Μετά το φιλικό, ο Μάκης Κατσαβάκης, ανέφερε:

«Είχαμε καλό ρυθμό επιθετικά, καλή εικόνα, ειδικά στο πρώτο μέρος, όταν πετύχαμε τρία γκολ και δημιουργήσαμε φάσεις για περισσότερα. Επιλέξαμε κάθετο παιχνίδι στο επιθετικό κομμάτι και με ικανοποιεί, βγήκαν συνεργασίες και ευκαιρίες. Ήμασταν παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, ενώ δε κινδυνέψαμε. Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές έριξαν το ρυθμό. Σκεφτόμαστε τη διεξαγωγή ενός ή δυο φιλικών ακόμα, αλλά δεν κλείστηκε κάτι, αφού πρέπει να ξεκαθαρίσει πότε ξεκινά το πρωτάθλημα».

Last modified onΣάββατο, 02 Οκτώβριος 2021 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep