«Τούρκοι θέλουν την Ξάνθη»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» Τούρκοι επιχειρηματίες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ Ξάνθη.

Κλίμα έντονης αβεβαιότητας επικρατεί στην Ξάνθη. Η ΠΑΕ και ο Μπιλ Πάπας διέψευσαν ότι έχουν λάβει επίσημη ενημέρωση για δέσμευση της περιουσίας και των μετοχών του ομογενή ιδιοκτήτη. Την ανησυχία, ωστόσο, έρχεται να εντείνει η πληροφορία που θέλει Τούρκους επιχειρηματίες να ενδιαφέρονται για την αγορά του ΑΟΞ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», Τούρκοι από την Ανατολική Θράκη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Το ενδιαφέρον τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε θεωρητικό επίπεδο, όμως μέσω τρίτων επιδιώκουν να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάπας. Από το περιβάλλον του τελευταίου, μάλιστα, τονίζεται ότι δεν υφίσταται κώλυμα για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Η ανησυχία είναι έντονη λόγω της ευαίσθητης θέσης της Ξάνθης και σε μία περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τεταμένες. Η Κυβέρνηση, λοιπόν, θα πρέπει να ερευνήσει αυτό το πολύ σοβαρό θέμα.

Last modified onΤρίτη, 14 Ιούνιος 2022 11:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep