Επιβεβαίωση του -6 για ΟΦΙ

Οι Κοντοές, Ψάνης ενεργοποίησαν άμεσα ποινές σε βάρος των Κρητικών.

Ο δικηγόρος των Παναγιώτη Κοντοέ, Δημήτρη Ψάνη Μανώλης Αλαφραγκής είχε ζητήσει προ ημερών στο Διαιτητικό Δικαστήριο την άμεση έκδοση αποφάσεων και το αίτημά του έγινε αποδεκτό. Την Παρασκευή (25/05) ενεργοποιήθηκαν ποινές -3 στον ΟΦ Ιεράπετρας για οφειλές στους δύο ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου τις ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοέ κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, ως νόμω και ουσία βάσιμη. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 4.971,99 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 127/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ψάνη κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, ως νόμω και ουσία βάσιμη. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 3.565,76 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 122/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου».

Last modified onΠέμπτη, 25 Μάιος 2023 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep