Κερδίζει την ελευθερία του ο Κουατένγκ

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Τσαρλς Κουατένγκ σε βάρος του Εργοτέλη.

Ελεύθερος από τον Εργοτέλη θα μείνει και ο Τσαρλς Κουατένγκ. Η προσφυγή του Αφρικανού συζητήθηκε τη Δευτέρα (01/08) ενώπιον της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ και η πλευρά της ΠΑΕ πέρα από τις ενστάσεις της, συνομολόγησε ότι οφείλονται πλέον των δύο μισθών, κάτι που σημαίνει ότι ο 25χρονος θα μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης ανέφερε ότι υπήρχαν οφειλές από το τέλος της σεζόν 2020-21 από τις οποίες κάποιες ρυθμίστηκαν και κάποιες όχι. Ζήτησε δε, τη λύση του συμβολαίο του Κουατένγκ για χρέη της ΠΑΕ ως και τον Δεκέμβριο του 2021.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο δικηγόρος Νίκος Μπακλαβάς, ο οποίος κατέθεσε ένσταση μερικής εξόφλησης λόγω καταβολής 1.000 ευρώ στις 7/1/22. Για την αξίωση αποζημίωσης υποστήριξε ότι ο Κουατένγκ δεν μπορεί να ζητά σωρευτικά και μισθούς και δόσεις, αλλά διαζευτικά και επικουρικά τόνισε πως τα χρήματα της αποζημίωσης θα πρέπει να διαιρεθούν διά δύο, όσες και οι υπολοιπόμενες μεταγραφικές περίοδοι μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του (2023).

Ο Βογιατζάκης απάντησε ότι δεν προκύπτει από πουθενά να ζητούνται ή οι μισθοί ή οι δόσεις και υπογράμμισε πως όταν η λύση συμβολαίου γίνεται εντός μεταγραφικής περιόδου, τότε αυτή δεν λογίζεται ως υπολειπόμενη, αλλά τρέχουσα, οπότε η αποζημίωση πρέπει να διαιρεθεί με το ένα. Συνομολογήθηκε, πάντως, από πλευράς Εργοτέλη ότι οφείλονται πλέον των δύο μισθών, άρα ο Κουατένγκ σύντομα θα μείνει ελεύθερος.

Last modified onΠέμπτη, 04 Αύγουστος 2022 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep