Ιταλοί για τον Εργοτέλη

Εμπόδιο η γραφειοκρατία, αλλά αισιοδοξία του Μανώλη Σεβαστάκη ότι η ΠΑΕ θα αλλάξει χέρια.

Σύμφωνα με ανάρτηση του συνεργάτη του Μάγκεντ Σάμι, Μανώλη Σεβαστάκη ο Εργοτέλης είναι πολύ πιθανό να αλλάξει χέρια και να μεταβιβαστεί σε Ιταλούς. Από την άλλη, βέβαια, σημειώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποφασίσουν γρήγορα, γιατί χρόνος δεν υπάρχει. Η ανάρτησή του:

«Μετά από πολλούς μήνες αγωνίας, απελπισίας και πολλών προσπαθειών έτσι ώστε να κρατήσουμε τον Εργοτελη μας «ζωντανό», βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, αφού πρώτα ευχαριστήσω τους στενούς μου συνεργάτες Όλγα Σουτζή και Γιώργο Αποστολάκη, ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην αλλαγή της πλειοψηφίας των μετοχών του κυρίου Μαγκετ Σαμι σε νέους επενδυτές.

Οι συζητήσεις ήταν πολύ ελπιδοφόρες και μόνο θετικές. Το μόνο αρνητικό που στήνει αρκετά εμπόδια είναι η γραφειοκρατεία και ο χρόνος, που δυστυχώς δεν υπάρχει! Ευελπιστούμε λοιπόν στις γρήγορες αποφάσεις των υποψήφιων επενδυτών, έτσι ώστε να έρθουμε άμεσα στο κλείσιμο μιας συμφωνίας!

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία! Είτε τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, είτε αρνητικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κυρίους Καραταράκης Λευτέρης, Περακάκης Σταύρος αλλά και δυο σημαντικά άτομα που σε αυτό το σημείο θέλουν να μείνουν ανώνυμοι και οφείλω να το σεβαστώ, που συμβάλαν σημαντικά στην φιλοξενία, στην επικοινωνία και στις συζητήσεις με τους Ιταλούς υποψήφιους επενδυτές!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βαρδαβά και τον κύριο Τσιράκο για την άμεση και άψογη συνεργασία για την ξενάγηση στο Παγκρήτιο στάδιο»!

Last modified onΣάββατο, 13 Αύγουστος 2022 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep