«Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο»

Ο Γιώργος Στειακάκης απάντησε στον Γιώργο Βρέντζο και τόνισε ότι «αν σκεφτόμασταν απαισιόδοξα ο Εργοτέλης δεν θα υπήρχε σήμερα το βράδυ».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης με αφορμή την απόφαση της ΓΣ να εξαντληθούν οι πιθανότητες συμμετοχής στη Super League 2 και σε απάντηση αντίθετων απόψεων, τόνισε:

«Επειδή αρκετοί που ενδιαφέρονται για το Σύλλογο δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη χθεσινή γενική συνέλευση, διευκρινίζω τα εξής:

1. Ως ερασιτέχνης αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε τη στιγμή που η ΠΑΕ έμεινε ακέφαλη. Πριν δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε, απλά ενημερωνόμασταν για τις κινήσεις εξεύρεσης λύσης από τον Μανώλη Σεβαστάκη, που προς τιμήν του έκανε ο,τι περνούσε από το χέρι του.

2. Κάναμε και κάνουμε προσπάθειες συνεννόησης με έναν άνθρωπο που δεν φημίζεται για τη συνέπεια των λόγων του. Δεν στηριζόμαστε όμως στα λόγια του, γι αυτό εξαρτήσαμε την υλοποίηση της συμφωνίας μας από την καταβολή των χρημάτων.

3. Σημειωτέον η καταβολή των χρημάτων εκ μέρους του Σάμι δεν είναι χαριστική αλλά αφορά στην εξόφληση των χρεών που τον βαρύνουν, επομενως έχει λόγο να τηρήσει τη συμφωνία.

4. Αποφασίσαμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια να αγωνιστούμε στη SL 2, διότι η επιστροφή σε αυτήν στο μέλλον θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση.

5. Σήμερα μάλιστα ήταν η τελευταία προθεσμία ρύθμισης οφειλών και ενεργειών. Αύριο θα ήταν αργά. Το πράξαμε και η ομάδα τυπικά είναι έτοιμη να μπει στην προετοιμασία της.

6. Γνωρίζουμε ότι ξεκινάμε δύσκολο εγχείρημα, όμως είμαστε ζωντανοί και αποφασισμένοι.

7. Το αν δεν τηρήσει τη συμφωνία ο Σάμι και δεν καταβάλει το ποσό που έχει υποσχεθεί είναι ένα ενδεχόμενο. Υπάρχει όμως και το σοβαρό ενδεχόμενο να την τηρήσει γιατί τον συμφέρει πολύ.

8. Αν σκεφτόμασταν απαισιόδοξα όμως, η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δεν θα υπήρχε σήμερα στο βράδυ.

9. Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο.

10. Άλλη άποψη πάντα θα υπάρχει για κάθε απόφαση. Απλώς σε εμάς υπερίσχυσε η σκέψη: πριν εγκαταλείψεις κάτι στην τύχη του προσπάθησε να το σώσεις, αν είναι πολύτιμο για σένα».

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2022 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep