Πέντε το απόλυτο συμμετοχών

Οι πέντε ποδοσφαιριστές που κατέγραψαν 32 συμμετοχές στη Super League. Ένας εξ αυτών δεν έχασε λεπτό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «soccerbase.info», πέντε ποδοσφαιριστές έκλεισαν τη φετινή Super League 2 με 32 συμμετοχές και ένας εξ αυτών δεν έχασε λεπτό. Ο λόγος για τον 36χρονο Αλέξανδρο Καλογέρη του Απόλλωνα Πόντου. Αναλυτικά:

«Η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 βρήκε πέντε ποδοσφαιριστές να μην έχουν χάσει κανένα από τους 32 αγώνες της ομάδας τους. Τρεις έμπειροι μάλιστα, ένας νεαρός και ένας ξένος άντεξαν στην πίεση ενός πρωταθλήματος που είχε αγώνες Κυριακή, Τετάρτη!

Ο 36χρονος Αλέξανδρος Καλογέρης άκουσε το σφύριγμα της έναρξης και της λήξης των 32 αγώνων του Απόλλωνα Πόντου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχασε λεπτό από την πορεία της ομάδας, που έπαιξε για έκτη σεζόν.

Στα 32 παιχνίδια της Νίκης Βόλου αγωνίστηκε ο Σωκράτης Τσουκαλάς. Ο 34χρονος μέσος γύρισε στην Ελλάδα μετά από τριάμισι χρόνια και στην κατηγορία μετά από 11 χρόνια. Ξεκίνησε τα 31 από τα 32 παιχνίδια.

Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης πέτυχε 15 γκολ για την ομάδα του Αιγάλεω και η παρουσία του ήταν καθοριστική. Ο 31 ετών επιθετικός έχει φτάσει πλέον στην καριέρα του στην κατηγορία τους 218 αγώνες και τα 53 γκολ.

Ο Αντώνης Τριμμάτης τον Αύγουστο βρέθηκε δανεικός από τον Ατρόμητο στο Αιγάλεω. Στα 22 χρόνια του ο επιθετικός έψαχνε να βρει αγώνες και στο Αιγάλεω τα κατάφερε. Έπαιξε και στα 32 παιχνίδια, 23 βασικός και εννέα αλλαγή.

Ο Μασιέλ Αρέιας Νασιμέντο Ντεμέτριους έκανε ντεμπούτο στο Κύπελλο Καλλιθέα – Επισκοπή 2-1 και πέτυχε το γκολ της Επισκοπής. Μέχρι το Δεκέμβριο έπαιξε σε επτά ματς με την Επισκοπή και τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή για την Καλλιθέα. Παρά το κενό αρκετών ημερών, το πρόγραμμα και οι αναβολές του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει άλλα 25 και να φτάσει και αυτός τα 32 παιχνίδια.

Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις αδικημένων, όπως ο Δημήτρης Σανδραβέλης με 31 ματς στα Τρίκαλα, αλλά η ομάδα του δεν κατέβηκε στο τελευταίο».

Πηγή: soccerbase.info

Last modified onΠαρασκευή, 06 Μάιος 2022 17:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep