Τρίτωσε για ΑΣΑ - Νίκη Βόλου

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 στο AEL FC Arena και υποχρέωσε τη Νίκη Βόλου στην 3η φετινή της ήττα.

Σπουδαία νίκη με 1-0 πανηγύρισε το Σάββατο (03/12) στο AEL FC Arena η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Κιτρινόμαυροι επικράτησαν στο θεσσαλικό ντέρμπι της Νίκης Βόλου, πανηγύρισαν το 3ο φετινό τους τρίποντο και υποχρέωσαν την ομάδα της Μαγνησίας στην 3η φετινή ήττα της. Με το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, οι Κυανόλευκοι έμειναν 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Το γκολ για την ΑΣΑ ήρθε από στατική φάση στο 41'. Από εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη, ο Μπάλλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Γκόλιας στην επαναφορά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Νίκη Βόλου είχε ευκαιρίες με τους Ροχάνο (29'), Γαβριηλίδη (36'), Σιαφά (57'), αλλά δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον πόντο, χάνοντας εκ νέου έδαφος. Η Αναγέννηση Καρδίτσας από την άλλη, έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ Β και βρίσκεται έναν πόντο πισω από την 1η θέση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-0
Σκόρερ: 41' σουτ Γκόλιας
Δοκάρι: 41' Μπάλλας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας (25' λ.τρ. Γκόλιας), Κοζορώνης (69' λ.τρ. Αθανασιάδης), Λαγός, Ριέρα (80' Γιάκος), Βερνάρδος, Μπάλλας, Τσβετάνοφ (80' Αλιατίδης).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Κάσσος, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης (67' Μορέιρα), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Μιράντα, Ροχάνο (46' Μιλούνοβιτς), Σιαφά.

Διαιτητής: Φουστανάς (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Τσικλητάρη (Πιερίας)

Last modified onΣάββατο, 03 Δεκέμβριος 2022 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep