Αγχωτική νίκη Καλαμάτας

Η Μαύρη Θύελλα είχε 4 δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο και τελικά νίκησε 1-0 την Επισκοπή με γκολ του Πασά.

Με αρκετό άγχος συνδυάστηκε η επιστροφή της Καλαμάτας στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές. Η μεσσηνιακή ομάδα είχε 4 δοκάρια στο πρώτο 45λεπτο, ένα ακυρωθέν γκολ στις αρχές του δευτέρου και τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Επισκοπής με 1-0, κερδίζοντας ηρεμία.

Η ομάδα του Ρεθύμνου στο 10' διαμαρτυρήθηκε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή σε προσπάθεια του Βουκελάτου, όμως είχε και την τύχη με το μέρος της. Και αυτό γιατί είδε τους Πασά (7', 24'), Ρόβα (27'), Λάμτσε (20') να στέλνουν τη μπάλα στο δοκάρι. Ο τελευταίος λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Στο 53' ακυρώθηκε γκολ του Πασά για οφσάιντ, όμως ο ίδιος στο 66' από σέντρα του Ρόβα με προβολή διαμόρφωσε το 1-0 και «λύτρωσε» την Καλαμάτα. Η Επισκοπή παραμένει χωρίς νίκη στον Β' όμιλο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-0
Σκόρερ: 66' σουτ Πασάς
Δοκάρι: 7', 24' Πασάς, 20' Λάμτσε, 27' Ρόβας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (87' Ασίγκμπα), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος, Άλβες (69' Αρναρέλλης), Τάτος (83' Μπόρχες), Βασιλόγιαννης (69' Καραγκούνης), Ρόβας (87' Κόκκορης), Πασάς.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Παναγιώτης Καραντάθας): Καλογεράκης, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι (85' Τζωρτζινάκης), Λάμτσε, Πολίτης, Σκεντεράι, Κούτσιας, Νταμπίζας, Βουκελάτος (86' Αραμπατζής), Χοβανισιάν, Κρίκλοου (69' Αμποφό).

Διαιτητής: Τσάκαλης (Ηλείας)
Βοηθοί: Μαραθωνίτης, Μητροφάνης (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2022 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep