Διπλή ανατροπή στη Ρόδο

Ο Διαγόρας γύρισε από το 0-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ Β, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε 3-2 στη Ρόδο και έμεινε μόνος πρώτος στον Α' όμιλο.

Την 4η διαδοχική του νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Β στη Ρόδο, υποχρεώνοντας τον Διαγόρα στη 2η εντός έδρας ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια. Το παιχνίδι είχε διπλή ανατροπή, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε στο 17' με πέναλτι του Μπράντονιτς (ανατροπή του Χατζηστραβού από τον Μανιώτη) και οι Κυανέρυθροι στο δεύτερο ημίχρονο γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση. Ο Τάτσης στο 47' και ο Παραστατίδης στυο 60' με σουτ διαμόρφωσαν το 2-1.

Ωστόσο, ο Διαγόρας διαχειρίστηκε λάθος το προβάδισμα. Έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους και στο 69' ο Τζίμας ισοφάρισε σε 2-2. Το 2-3 διαμόρφωσε ο Μπράντονιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 85'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΑΟΚ Β 2-3
Σκόρερ: 47' σουτ Τάτσης, 60' σουτ Παραστατίδης - 17' πέν., 85' σουτ Μπράντονιτς, 69' σουτ Τζίμας
Δοκάρι: 69' Σπυράκος

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Μπούμπας (87' Οικονομίκος), Τσιαντούλας, Παραστατίδης, Αντεσίνα (62' Βουργουντζής), Λαϊουέλ.

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου (72' Τσοπούρογλου), Μορικέλι, Οεντραόγκο, Γρόσδης (64' Νινούα), Μπράντονιτς (90' Δαρέλας), Σμυρλής (46' Σπυράκος), Χατζηστραβός, Πανίδης (64' Τζίμας).

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Βοηθοί: Καλλής (Αν. Αττικής), Σγουράκης (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2022 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep