Logo
Print this page

Σταθερή η ΑΕΛ

Τρίτη διαδοχική νίκη (2-0) για τους Βυσσινί και 3Χ3 εντός έδρας. Χωρίς νίκη παραμένει ο Θεσπρωτός.

Στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Β διατηρήθηκε η ΑΕΛ μετά τη νίκη της με 2-0 την Κυριακή (04/12) στο Αλκαζάρ απέναντι στον Θεσπρωτό. Οι Βυσσινί πανηγύρισαν το 3ο διαδοχικό τρίποντο και έκαναν το 3Χ3 εντός έδρας, κρατώντας την ομάδα της Ηγουμενίτσας χωρίς νίκη και σε τροχιά υποβιβασμού.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο πρώτ ημίχρονο και στο 33' άνοιξε το σκορ. Από σέντρα του Πλέγα ο Νίνο από κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 37' λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, καθώς ο Ντόντης έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία της ομάδας του. Ο Θεσπρωτός είχε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα στο 60' με το δοκάρι του Μπίκα, αλλά στην επόμενη φάση δέχτηκε δεύτερο γκολ με σουτ του Νικολιά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΛ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2-0
Σκόρερ: 33' σουτ Νίνο, 61' σουτ Νικολιάς
Δοκάρι: 60' Μπίκας

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου (87' Καλουτσικίδης), Κοσονού (87' Μαϊδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου (87' Μιλτιάδης), Θωμαΐδης, Πλέγας, Νικολιάς (78' Μαυριάς), Νίνο (74' λ.τρ. Κούστα), Πεντρόζο.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνεζ, Ρίζος, Τρομπούκης (56' λ.τρ. Δρίτσας), Μίγγος (87' Λύγκας), Πέρεζ, Μπίκας (70' Διγκόζης), Αδαμάκης (70' Ευ. Παππάς), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70' Πανταζέλος).

Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Νταβέλας (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2022 19:24
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr