Νέα αρχή ο Πανσερραϊκός

Οι Ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες του Παναθηναϊκού Β και στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη νίκησαν 1-0 στο γήπεδο Ριζούπολης.

Τις πολλές ελλείψεις του Παναθηναϊκού Β εκμεταλλεύτηκε ο Πανσερραϊκός και υποχρέωσε την Κυριακή (04/12) τον Παναθηναϊκό Β στην πρώτη του φετινή ήττα με 1-0. Ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων έκανε ο Παύλος Δερμιτζάκης και το συνδύασε με θετικό αποτέλεσμα.

Στο 30' ο Παντεκίδης έχασε μία ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, ενώ στο 49' ο Έμπο νικήθηκε από τον Γιαννίκογλου. Όσο περνούσε η ώρα ο Πανσερραϊκός αύξανε την πίεσή του στο «Γ. Καμάρας». Έχασε ευκαιρίες με τους Μούργο (51'), Κανίς (55') και στο 70' κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Σαΐντ από τον Ρόμπι. Ο παθών, όμως νικήθηκε από τον Ξενόπουλο.

Παρά το άστοχο πέναλτι του Σαΐντ ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη με κεφαλιά του Κατσαντώνη στο 85' έπειτα από σέντρα του Πεταυράκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1
Σκόρερ: 85' κεφ. Κατσαντώνης
Χαμ. πέν.: 70' Σαΐντ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (46’ Ανδρικόπουλος), Ρόμπι, Αντωνλιου, Μαρτίνης, Εμπό (68’ Φουρτάδο), Ηλιάδης (63’ Κωστόπουλος), Βουτσάς, Τερεζίου (63’ Καραμπάς), Μπιλάλ (79’ Δημητριάδης), Σερπέζης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Δημητρίου (64’ Ζέρης), Θυμιάνης, Σαϊντ (78’ Κατσαντώνης), Κανίς (90’ Γιανναράκης), Μούργος, Σιόντης (78’ Σοφιανός), Παντεκίδης, Στίνα.

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Κακαφώνης, Ζούλης (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2022 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep