«Μπαλωθιές» Χανίων στο Ζηρίνειο!

Κυρίαρχα τα Χανιά διέσυραν με 3-0 την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και έβαλαν «φωτιά» στην υπόθεση της ανόδου.

Εμφανές ήταν ότι η Κηφισιά δεν πατούσε καθόλου καλά στα τελευταία παιχνίδια. Η πρωτοπόρος δυσκολευόταν αρκετά, ενώ και στο Ζηρίνειο πλην της νίκης (3-0) απέναντι στην ΑΕΚ Β δεν είχε καταφέρει να επικρατήσει απέναντι σε Προοδευτική και Ολυμπιακό Β. Το κακό για την ίδια, λοιπόν, τρίτωσε τη Δευτέρα (29/05) το απόγευμα. Σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και απέναντι στα Χανιά που ήταν δεδομένο ότι δεν επρόκειτο να χαριστούν, ηττήθηκε 3-0 και είδε τη διαφορά της από την Athens Kallithea να παραμένει στους 2 πόντους.

Οι Κρητικοί απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες και συμπλήρωσαν 11 αγώνες αήττητοι. Όσο για την Κηφισιά; Έδειξε να λυγίζει από την πίεση στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος έχει ουσιαστικά απόσταση τριών βαθμών από την ομάδα της Καλλιθέας και αν η δεύτερη κάνει το απόλυτο, αυτή του Γιώργου Πετράκη θα πρέπει να μαζέψει 7 πόντους για να κόψει πρώτη το νήμα.

Τα Χανιά έριξαν την πρώτη «μπαλωθιά» με σουτ του Μπουρσέλη στο 55' και στο 79' ο Κόλα το 0-2. Τον διασυρμό της πρωτοπόρου ολοκλήρωσε στο 90'+3' ο Μάναλης με σουτ!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο 15λεπτο. Άσκησαν πίεση στην αγχωμένη Κηφισιά και δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για να πάρουν το προβάδισμα από το πρώτο 45λεπτο. Χαρακτηριστικές αυτές των Μπουρσέλη (23'), Καμαρά (24') και Μάναλη (28'). Στο 35' ο Μπαρμπόσα φάνηκε να χτυπά εκτός φάσης τον Μπάτζιο, αλλά ο διαιτητής αρκέστηκε στην κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο 45λεπτο το άγχος ήταν ακόμα μεγαλύτερο για την Κηφισιά, με τα Χανιά να μην αλλάζουν πρόσωπο, αλλά να αποδεικνύονται πιο εύστοχα. Από ασίστ του Μάναλη ο Μπουρσέλης στο 55' έκανε το 0-1 και στο 79' ο Κόλα με δυνατό σουτ «κλείδωσε» το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους. Η γηπεδούχος ήταν μοιραίο ότι θα άφηνε κενά πίσω και αφού στο 90' απέφυγε το γκολ από τον Μπουρσέλη, το δέχτηκε στις καθυστερήσεις με σουτ του Μάναλη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΧΑΝΙΑ 0-3
Σκόρερ: 55' σουτ Μπουρσέλης, 79' σουτ Κόλα, 90'+3' Μάναλης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής (61' Κουιρουκίδης), Μπαρμπόσα, Βαφέας, Νοικοκυράκης, Παυλάκης (61' Να'α), Γκίνη (61' Καλλέργης), Πέιος (74' Παπασάββας)), Ταλάλ (74' Αντερέγκεν), Πρίτσας, Τετέι.

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι (81' Μαρτσάκης), Ρότσα (81' Σερβιλάκης), Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά (61' λ.τρ. Κόλα), Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (75' Μπουτσάκης), Μάναλης.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Last modified onΔευτέρα, 29 Μάιος 2023 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep