Ο...μασκοφόρος Ντουαλά

Ο Βιέρα Ντουαλά με το 7ο γκολ του οδήγησε την Κέρκυρα σε νίκη (1-0) κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Την επιστροφή στις νίκες, έστω και με το «φτωχό» 1-0 πανηγύρισε στο ΕΑΚ η Κέρκυρα. Η ομάδα του Ιονίου είδε τον Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά να είναι ο μοιραίος του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον Πανσερραϊκό, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, όμως στο 49' με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και πανηγύρισε με μία... μάσκα το 7ο τέρμα του στο πρωτάθλημα!

Ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στο πρωτάθλημα, αλλά δεν τον βοήθησε και το γεγονός ότι το ματς δεν είχε ρυθμό. Πολλοί τραυματισμοί και ένας κακός διαιτητής δεν βοήθησαν για να παιχτεί μπάλα στην Κέρκυρα, με τους Φαίακες να επιστρέφουν ξανά στις νίκες έπειτα από την ήττα (3-2) στα Τρίκαλα. Στο 4' ο Σουάνης είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 81' ακυρώθηκε γκολ του Μπεριάν ως οφσάιντ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σουάνης, Κρητικός, Γκόμες, Ντουαλά, Κόντος (63' Καραγιαννίδης, 80' Παρασκευαΐδης), Όμο, Ντιόγκο, Ντατίδης (30' Ζορμπάς), Φάμπιο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Ανδρούτσος, Σιάκκας, Κουκόλης, Ιωαννίδης, Στεργιανός, Ρούτσης, Ολίσε, Μπαλού (58' Κιόσε), Ατματσίδης (68' Πόποβιτς), Παπαστεργίου (57' Μπεριάν), Φουρτάδο.

Last modified onΚυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 18:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep