Βοήθεια για τη μικρή Αλεξάνδρα

Η Super League 2 ανταποκρίθηκε στην έκκληση της Επισκοπής για βοήθεια στην 11χρονη Αλεξάνδρα.

Επιστολή / έκκληση για βοήθεια μοιράστηκε στο ΔΣ της Super League 2 από την Επισκοπή. Η εγγονή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Ανδρέα Παπαδάκη έχει διαγνωστεί με πρόβλημα στον εγκέφαλο και η ομάδα του Ρεθύμνου απηύθυνε έκκληση για άμεση βοήθεια. Η διοργανώτρια με απόφαση του ΔΣ θα συνδράμει με 5.000 ευρώ. Όπως ανακοινώθηκε:

«Κατόπιν επιστολής / έκκλησης για βοήθεια σε ένα 11χρονο κορίτσι που κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο η ΠΑΕ Επισκοπή, και την οποία σας παραθέτουμε παρακάτω, η Super League 2 με απόφαση του Δ.Σ. θα συνδράμει με 5.000 στην προσπάθεια της μικρής Αλεξάνδρας να επανέλθει στο σχολείο της και τον αθλητισμό όπου πάντα πρωταγωνιστούσε.

Σας παραθέτουμε την επιστολή της ΠΑΕ Επισκοπή:

«Η ζωή δεν είναι μόνο μπάλα, γκολ και βόλτες... Δεν είναι μόνο δάκρυα και χαρές για την αγαπημένη μας ομάδα. Είναι και αγωνία για την ίδια τη ζωή και τα ευτράπελά της. Σ' αυτά τα ευτράπελα, δυστυχώς, η μοίρα παίζει ένα δύσκολο παιγνίδι στην εγγονή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Επισκοπής, Ανδρέα Παπαδάκη, η οποία έχει διαγνωστεί με πρόβλημα στον εγκέφαλο. Ο ίδιος ο αντιπρόεδρός της ομάδας μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ ψάχνοντας ό,τι καλύτερο υπάρχει από ιατρική φροντίδα και κάλυψη. Με μικροποσά των 5, 10, 20 ή 50 ευρώ (φυσικά ευπρόσδεκτα και τα παραπάνω) ο δρόμος αυτός θα γίνει πιο βατός για την 11χρονη Αλεξάνδρα.

Η Αλεξάνδρα είναι ένα παιδί όπου πρωταγωνιστούσε σε όλα τα αθλήματα του σχολείου της. Έκκληση λοιπόν για άμεση βοήθεια σε όποιον μπορεί να σταθεί δίπλα στην Αλεξάνδρα, στον Ανδρέα μας στην οικογένειά τους, που είναι οικογένεια της Επισκοπής μας. Παρακαλούμε να κάνετε την αλληλεγγύη πράξη και να συνδράμετε οικονομικά

https://www.gofundme.com/f/alexandra-allie-ewing-fight-for-life?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cf%20share-flow1&fbclid=IwAR0MDVtY0di9TOIS-0i5PJwO8eN_FXogNsFqCSjRyB5FX2I4xMT-7yj0I_s

Στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε ας κρατήσουμε ψηλά τις αξίες της συναδελφικότητας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς .Ως Δ.Σ. σας ευχαριστούμε προκαταβολικά από καρδιάς».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2023 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.