«Ναι κύριοι, 27 ετών άνεργοι»

Η επίθεση του Θόδωρου Παπουτσογιαννόπουλου για την κατάσταση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος με post στο facebook ξέσπασε κατά του ποδοσφαίρου στη χώρα και για τη νομοθεσία που υποχρεώνει αρκετούς παίκτες να μένουν άνεργοι. Ο ίδιος, που λόγω μη αδειοδότησης του Αιγάλεω δεν μπορεί να παίξει στο Σίτι, σε ηλικία 27 ετών, έγραψε:

«Μέσα από τις δυσκολίες που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν προδώσαμε το άθλημα μας. Μείναμε τίμιοι και σωστοί! Δεν κοροϊδέψαμε, δίναμε το 100 τοις 100, δεν καθίσαμε να βγάλουμε λεφτά με φτιαγμένα παιχνίδια, δεν πήγαμε σε ομάδα απλά για να πάρουμε χρήματα και να φύγουμε. Μεγαλώσαμε κάνοντας αυτό που αγαπάμε επάγγελμα και πρεσβεύοντας το άθλημα με τον καλύτερο τρόπο, με πάθος και αυταπάρνηση. Ενημερωθήκαμε ότι οι περισσότερες ομάδες στην Super League 2 δεν έχουν πάρει αδειοδότηση, αντίστοιχα και η ομάδα που μέχρι τώρα άνηκα το ΑΙΓΑΛΕΩ, που όπως βλέπουμε παρανόμως δεν πήρε και αποδεικνύεται. Συνεπώς, θα έχει περιορισμό στις μετάγραφες του και δεν θα μπορώ να είμαι στο ροστερ της λόγω της ηλικίας μου - 27 χρονών.

Ναι κύριοι, 27 χρονών, και δεν μπορούμε πλέον να είμαστε επαγγελματίες. 27 χρονών και δεν μπορούμε να έχουμε δικαίωμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τόσα χρόνια σε επαγγελματικές ομάδες να εκπροσωπούμε την χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, σε εθνικές ομάδες, σε ευρωπαϊκά παιχνίδια συλλόγων και μένουμε άνεργοι. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον αυτοί είναι οι άνθρωποι που διοικούν , παίρνουν αυτές τις αποφάσεις και παίζουν με τις ζωές μας. Πιστεύω πως για πολλούς αθλητές γράφω και μια πρόταση που έχουν σκεφτεί και οι ίδιοι.

Ότι και να γίνει αυτό που αγαπάς προσπαθείς να το κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερο και προσπαθείς για το συλλογικό καλό. Αξίες, που με αυτές μεγαλώσαμε και μάθαμε να τις κάνουμε πράξεις, κάποιοι ( μεγάλοι) αντί να είναι το παράδειγμα μας, πνίγονται στην ατομικότητα τους και στο συμφέρον τους. Εμείς από την πλευρά μας θα μείνουμε με ψηλά το κεφάλι και με τον σεβασμό στο άθλημα μας και με τις αξίες μας αδιαπραγμάτευτες. Καληνύχτα Ελληνικό Ποδόσφαιρο».

Media

Last modified onΣάββατο, 11 Σεπτέμβριος 2021 14:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep