«Ο Αναστόπουλος δεν έφυγε ποτέ»!

Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε ότι οι κανόνες του Γιώργου Πρασσά στην Καλαμάτα είχαν δημιουργήσει χαμό στη Μαύρη Θύελλα.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropois 95,5 έδωσε ο πρώην προπονητής της Καλαμάτας, Σάκης Τσιώλης και ισχυρίστηκε ότι στη Μαύρη Θύελλα επικρατούσε ένας χαμός με την ανοχή της διοίκησης. Όπως υποστήριξε, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν σταμάτησε να μιλά με τους ποδοσφαιριστές και τον πρόεδρο και ουσιαστικά... δεν έφυγε ποτέ. «Ποια ιδέα να υπηρετήσω;», αναρωτήθηκε και στάθηκε στο ότι στις τρεις μήνες παρουσίας του δεν είδε ποτέ τον Πρασσά...

Αρχικά είπε για την αποχώρησή του:

«Υπήρχαν διάφορα θέματα και προβλήματα. Έτσι, μίλησα με τον εξ Αμερικής που δεν τον είχαμε δει τρεις μήνες. Δύο μήνες ήταν η προετοιμασία, γιατί το πρωτάθλημα στη Super League 2 τα Χριστούγεννα και αν ξεκινήσει... Θα δούμε. Φεύγουν ομάδες, θα μπουν κάποιες άλλες, θα ξαναγίνει κλήρωση και πάλι από την αρχή».

Σε σχόλιο σχετικά με την επιστροφή του Αναστόπουλου τον οποίο είχε διαδεχτεί ο Τσιώλης, ανέφερε:

«Ο Αναστόπουλος δεν έφυγε ποτέ! Πάντα μιλούσε με τους παίκτες, οι περισσότεροι είναι αυτοί που έφερε ο ίδιος, μιλούσε με τον πρόεδρο, ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει. Αφού είδα ότι τόσο αυτός όσο και ο πρόεδρος που είναι φαν, είπα ρε παιδιά για ποιο λόγο να μιλάτε από πίσω. Ελάτε εδώ, γειά σας και είμαστε μια χαρά. Μιλούσαν με όλους. Γινόταν ένας χαμός εκεί πέρα... Με τους παίκτες, με τον πρόεδρο, ο πρόεδρος να παίρνει τους παίκτες».

Αν είναι «ηθικός αυτουργός για την αποχώρησή του ο Αναστόπουλος:

«Τα πάντα είναι από τη διοίκηση, τι επιτρέπει και τι δεν επιτρέπει. Αυτός βάζει τους κανόνες. Από εκεί και πέρα ο καθένας όπου βρει τρυπώνει. Έτσι κατάντησε το ποδόσφαιρο. Δεν χρειαζόταν να είμαι εγώ, έκανα έξοδο. Για ποιο λόγο να κάθομαι εκεί πέρα; Να υπηρετήσω ποια ιδέα; Ποιον; Ποια ομάδα; Υπήρχε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία. Τα πέντε πρωταθλήματα που έτυχε και ήμουν τυχερός να τα πάρω, ήμασταν όλοι μια γροθιά, ενωμένοι. Δεν γίνεται οι μισοί παίκτες να μιλούν με τον άλλον, με τον πρόεδρο, με έναν άλλον προπονητή. Δεν με ενδιαφέρει εμένα».

Αν μίλησε με τον Αναστόπουλο:

«Όχι. Ευχήθηκα τα καλύτερα δημόσια. Δεν έχω παρτίδες μαζί του. Και στην Εθνική ομάδα που ήμασταν, δεν είχαμε θέματα ποτέ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο. Καλά να είναι, να βρει αυτό που θέλει εκεί πέρα».

Αν αισθάνεται πικραμένος:

«Έφτυσα αίμα για να φτιάξω αυτή την ομάδα. Ήμουν μια χαρά δυο χρόνια τώρα. Είχα αρχίσει να αποβάλλω αυτούς τους παράγοντες κι αυτό το ποδόσφαιρο. Με έπεισαν όλοι αυτοί. Μου έλεγαν έλα, έλα, έγινε κι ένα γκάλοπ και το 70% ήθελε να ξαναγυρίσω και αυτό με έβαλε στην πρίζα. Τα παράτησα όλα και πήγα στην Καλαμάτα.

Ξαφνικά άρχισαν να γίνονται διάφορα πράγματα. Συζητήσεις από δω, συζητήσεις από κει... Βγήκε μια μέρα ο πρόεδρος και είπε «όσο θα είμαι εγώ, θα είναι και ο Σάκης». Τον πήρα τηλέφωνο και του λέω «Να σου πω ρε μεγάλε, σου είπα εγώ να με στηρίξεις; Από πού πηγάζει αυτή η ιστορία; Επειδή δεν κερδίσαμε 3-0 τον Ολυμπιακό δηλαδή;

Είδα ότι διαιωνίζονταν αυτή η κατάσταση και από τη στιγμή που είχαν διαιρεθεί τα αποδύτηρια, δεν υπήρχε κανένας λόγος να καθίσω. Δεν θα κάνω καριέρα στην Καλαμάτα για να κάνω ακόμα 30 συμμετοχές. 750 παιχνίδια έχω στους πάγκους. Υπάρχει μια ποδοσφαιρική ιστορία, μην παίζεις με μένα. Αφού έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου, κάν'το από την αρχή να τελειώνουμε, μην ταλαιπωρείς κι εμένα και χάσω τις δουλειές μου. Τον πρόεδρο δεν τον είδα ποτέ. Μόνο τηλεφωνικά είχαμε επαφή».

Last modified onΣάββατο, 01 Οκτώβριος 2022 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep