Οκτώ μεταγραφές, τρεις ανανεώσεις

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε οκτώ προσθήκες, τρεις ανανεώσεις, ένα διαζύγιο και την αποχώρηση του Παύλου Μυροφορίδη.

Μαζεμένες ανακοινώσεις από την Αναγέννηση Καρδίτσας την Τρίτη (02/08). Η ΑΣΑ έκανε γνωστό ότι αποχώρησε ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης, ανανέωσαν οι Καλαμπόκας, Β. Θεολόγης, Αθανασιάδης, έλυσε το συμβόλαιό του ο Δαμιανός Γκίνη και αποκτήθηκαν οκτώ ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον πρώην μπακ του ΟΦΙ, Βαγγέλη Αναστασόπουλο, τον αμυντικό Μανώλη Αλιατίδη από τη Νίκη Βόλου (οι Κυανόλευκοι είχαν ανακοινώσει την παραμονή του, αλλά «κατέβασαν» το δελτίο Τύπου), τον τερματοφύλακα Θανάση Τσέλιο από τον Εργοτέλη, τον αμυντικό Παρασκευά Πρίκα από τον Αλμωπό, τον μεσοεπιθετικό Θοδωρή Βερνάρδο και τον εξτρέμ Γιώργο Ξύδα από τον Ολυμπιακό Βόλου, τον πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΛ Ευρυπίδη Γιάκο και τον αμυντικό Αλέξανδρο Κάρδαρη που ήταν δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στον ΟΦΙ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη. Θα θέλαμε να το ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενημερώνει πως έχουν συμβόλαιο με το Σύλλογο και ως εκ τούτου παραμένουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Νέστορας Γκέκας
Κλεομένης Θεολόγης
Νίκος Γκόλιας
Τζέιμς Σταμόπουλος
Παναγιώτης Μπάλλας
Τάσος Λαγός
Παναγιώτης Ζάγγος
Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Καλαμπόκα. Δημήτρη σου ευχόμαστε με υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Θεολόγη. Βασίλη σου ευχόμαστε με υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κλάους Αθανασιάδη. Ο Κλάους ήρθε στην Αναγέννηση το περασμένο καλοκαίρι και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας μας. Κλάους σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δαμιανό Γκίνη. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα!».

Η ανακοίνωση για τον Αναστασόπουλο:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Αναστασόπουλο. Ο Βαγγέλης γεννήθηκε στον Πύργο στις 7 Μαρτίου του 1994 και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, πριν προωθηθεί στην Ανδρική ομάδα. Έπειτα παραχωρήθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου, για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε για ένα χρόνο. Ακλούθησε η μετακόμιση του στη Λαμία και στη συνέχεια η μεταγραφή του στη Σπάρτη. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα, ενώ έπειτα αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό και Ο.Φ. Ιεράπετρας. Το 2020 φόρεσε τη φανέλα των Χανίων, ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Αστέρα Βλαχιώτη. Επίσης είναι διεθνής με την U-17 της Εθνικής μας ομάδας, μετρώντας 7 συμμετοχές και ένα γκολ. Βαγγέλη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Η ανακοίνωση για τον Αλιατίδη:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μανώλη Αλιατίδη. Ο Μανώλης γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα στις 5 Φεβρουαρίου του 1995 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη, ενώ ακολούθησε η μεταγραφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Ιαλυσό Ρόδου , ενώ το 2017 μετακόμισε στην Καβάλα. Εκεί έμεινε για μία σεζόν, πριν τον αποκτήσει η Καλαμάτα. Από το 2019 μέχρι και σήμερα αγωνιζόταν με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Μανώλη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Η ανακοίνωση για τον Τσέλιο:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θεμιστοκλή Τσέλιο. Ο Θεμιστοκλής γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1997 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ξεκίνησε την καριέρα του από την U-20 της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Σπάρτη. Το 2017 μετακόμισε στον Παναργειακό, ενώ έπειτα από ένα χρόνο τον απέκτησε ο Αήττητος Σπάτων. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Διαγόρας Ρόδου, πριν μετακομίσει στον Εργοτέλη, όπου αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα. Να σημειωθεί πως έχει αγωνισθεί στην U-17 και την U-19 της Εθνικής μας ομάδας. Θεμιστοκλή καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Η ανακοίνωση για τον Πρίκα:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παρασκευά Πρίκα. Ο Παρασκευάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Νοεμβρίου του 1998 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φωστήρα, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ασπρόπυργο. Το 2019 μετακόμισε στην Αλβανία, όπου και αγωνίστηκε με τη Λουφτετάρι. Στην Ελλάδα επέστρεψε για λογαριασμό της Επισκοπής, πριν φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αλμωπό Αριδαίας. Παρασκευά καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Η ανακοίνωση για τον Βερνάρδο:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θεόδωρο Βερνάρδο. Ο Θεόδωρος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 7 Νοεμβρίου του 1997 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πανσερραϊκό, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην ομάδα Νέων του Ηρακλή. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΟ Καρδίας, Πιερικό, Άρη Παλαιοχωρίου και ΑΟ Τσιλιβή. Το 2020 μεταγράφηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Θεόδωρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Η ανακοίνωση για τον Ξύδα:

««Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Ξύδα. Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Χίο στις 14 Απριλίου του 1997 και αγωνίζεται ως εξτρεμ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλλονή, όπου με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος τον απέκτησε. Ακολούθησε ο δανεισμός του στα Χανιά και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Να σημειωθεί πως είναι διεθνής με την U-19 της Εθνικής μας, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ. Γιώργο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Η ανακοίνωση για τον Γιάκο:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ευριπίδη Γιάκο. Ο Ευριπίδης γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 9 Απριλίου του 1991 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Δόξα Κρανούλας, πριν επιστρέψει στον ΠΑΣ. Το 2019 μεταγράφηκε στην ΑΕΛ όπου παρέμεινε για μία σεζόν, πριν μετακομίσει στα Χανιά. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Λάρισας, για να επιστρέψει πέρυσι στην ΑΕΛ όπου αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα. Ευριπίδη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Η ανακοίνωση για τον Κάρδαρη:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Κάρδαρη. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στον Πύργο στις 14 Ιανουαρίου του 2001 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Πανηλειακού και στη συνέχεια μεταγράφηκε στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, πριν προωθηθεί στην Ανδρική ομάδα. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Επίσης είναι διεθνής με την U-18 της Εθνικής μας, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές. Αλέξανδρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Last modified onΣάββατο, 06 Αύγουστος 2022 12:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep