Ο Λούσινγκερ στον Απόλλωνα

Η Ελαφρά Ταξιαρχία ανακοίνωσε τον Ελβετό μέσο, Γκάμπριελ Λούσινγκερ.

Μεταγραφή από τη Βαντούζ ανακοίνωσε ανήμερα της πρώτης συγκέντρωσης ο Απόλλων Σμύρνης. Οι Κυανόλευκοι απέκτησαν τον 29χρονο (18/12/92) Ελβετό μέσο, Γκάμπριελ Λούσινγκερ, ο οποίος πέρυσι είχε απολογισμό 25 συμμετοχές και 4 γκολ. Συνολικά με τη Βαντούζ έχει παίξει σε 123 ματς και έχει σκοράρει 11 φορές.

Το νέο απόκτημα των Κυανόλευκων έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Ριντ, Αλτάχ, Μπλάου Βάις Λιντς, Βιλ, Σεντ Γκάλεν και Μπάλτσερς. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γκάμπριελ Λούσινγκερ. Γεννημένος στις 18 Δεκεμβρίου 1992, στην Ελβετία, αγωνίζεται ως μέσος. Τις τέσσερις τελευταίες σεζόν έπαιξε στη Βαντούζ του Λίχτενσταϊν, η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Είχε μάλιστα 7 συμμετοχές σε αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ζυρίχης και έχει παίξει στις Ελβετικές Σεντ Γκάλεν, Βιλ, στη Μπάλτσερς (Λιχτενστάιν), στην Αλταχ (Αυστρία), στη Ριντ (Αυστρία) και στην Μπλάου Βάις Λιντς (Αυστρία). Υπήρξε στέλεχος των Εθνικών ομάδων Κ-17, Κ-16 και Κ-15 της Ελβετίας».

Last modified onΤετάρτη, 17 Αύγουστος 2022 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep