Επιστροφή Σκαφίδα

Ο 23χρονος τερματοφύλακας γύρισε στο Αιγάλεω.

Την επιστροφή του τερματοφύλακα Δημήτρη Σκαφίδα ανακοίνωσε την Τετάρτη (17/08) το Αιγάλεω. Ο 23χρονος την περασμένη σεζόν είχε 3 συμμετοχές στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ τη σεζόν 2020-21 υπερασπίστηκε μία φορά την εστία του Σίτι.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σκαφίδα.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας μετά την περσινή του παρουσία στον Διαγόρα Ροδου, επιστρέφει στο City και με περισσότερη εμπειρία πλέον, είναι έτοιμος να ενισχύσει σημαντικά την ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα. Γεννημένος στις 5 Αυγούστου 1999 στην Αθηνα, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και σε ηλικία 17 ετων προωθηθηκε στην ανδρική ομάδα των «ερυθρολεύκων» παίρνοντας μάλιστα χρόνο συμμετοχής σε διεθνη φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας το 2018.

Τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε στον Πανιώνιο, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους αποκτήθηκε από το Ναυπλιο 2017 συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Τη σεζον 2020-2021 αποκτήθηκε από το Αιγάλεω με το οποίο συμμετειχε στην Football League, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο ύψους 1.86 πορτιέρο, αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ροδου και τη Super League 2.

Σκαφίδας : «Χαρούμενος που επέστρεψα»

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου στο City, ο Δημήτρης Σκαφίδας τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο Αιγαλεω. Νιώθω οικεία στον Συλλογο. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Παλτόγλου, καθώς και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου έδωσαν προκειμένου να επιστρέψω σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο. Είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος, αφου πιστεύω οτι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα».

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα».

Last modified onΤετάρτη, 17 Αύγουστος 2022 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep