«Λείπει ένας ηγέτης»

Ο Στράτος Ευγενίου δεν έχει καταλήξει στον διάδοχο του Κώστα Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΟΤ Ηρακλή.

Ο πρόεδρος του ΠΟΤ Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου φιλοξενήθηκε στον LIBERO 107,4 και υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει καταλήξει στον διάδοχο του Κώστα Γεωργιάδη. Τόνισε, μάλιστα, ότι το ρόστερ των Κυανόλευκων είναι πολύ ποιοτικό, κάτι όμως που φάνηκε μόνο σε ένα παιχνίδι. Όπως δήλωσε:

«Είναι δύσκολο να γίνουν αλλαγές λόγω των περιορισμών που έχουμε. Αυτός μας έδεσε τα χέρια το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά μη νομίζετε ότι είναι αμελητέο το ρόστερ. Είναι αρκετά καλύτερο από την περσινή χρονιά. Αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ απ' όλα φέτος είναι ότι η ομάδα δεν έβγαλε το πάθος και την ποιότητα που μπορούσε να βγάλει».

Για την αποχώρηση του Κώστα Γεωργιάδη:

«Ο προπονητής είπε πως από τη στιγμή που δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό, θα έπρεπε να αποχωρήσει. Τον τιμάει πολύ αυτό. Ποτέ δεν υπήρχε θέμα αποχώρησης από εμάς. Θεωρεί ότι υπάρχει κούραση ψυχική στους ποδοσφαιριστές και δεν μπορούσε να τους ιντριγκάρει και να δώσουν αυτό που πρέπει. Προσπάθησα πολλές φορές να τον μεταπείσω επειδή τον πιστεύω. Μου είπε ότι αφού δεν μπορεί να πάρει το 100% από τους παίκτες, νιώθει ότι κοροϊδεύει την οικογένειά του».

Για τον νέο προπονητή και το πρόβλημα της ομάδας:

«Έχω μιλήσει και με άλλους προπονητές και κανείς δεν έθεσε ρόστερ ομάδας. Όλοι θεωρούν ότι είναι ποιοτικό. Σε ένα παιχνίδι το δείξαμε αυτό. Η ομάδα πρέπει να έχει μία σταθερότητα. Έχει ποιοτικούς παίκτες. Αυτό που λείπει από τον Ηρακλή και δεν ξέρω πώς θα το προσθέσω, είναι ένας ηγέτης που θα πάρει την ομάδα πάνω τους τις δύσκολες στιγμές. Δεν είμαι ειδικός, αλλά πιστεύω πως αυτό χρειάζεται η ομάδα.

Δεν έχει κλείσει ακόμα κανένας. Δεν είναι τίποτα σίγουρο. Πρέπει να έρθει κάποιος, αν υπάρχει η δυνατότητα, που θα δώσει ένα νέο έναυσμα και να προσφέρει όσα προσέφερε ο Κώστας. Δεν έχω γνώση άλλου ανθρώπου, αφού όσο είμαι στο ποδόσφαιρο συνεργάστηκα κατά 90% μόνο μαζί του».

Για την επίθεση της αστυνομίας μετά τον αγώνα με τον Μακεδονικό:

«Εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα με αυτό το θέμα επειδή ασχολήθηκα με όλα τα υπόλοιπα. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα γεγονότα. Δε ρίχνω καμία ευθύνη στους οπαδούς του Ηρακλή. Κάποιοι άνθρωποι έδειξαν παραπάνω ζήλο και έγιναν όλα αυτά. Δεν υπήρχε λόγος να γίνουν επεισόδια. Οπωσδήποτε στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη και θα είμαστε δίπλα του».

Έστειλε, τέλος, μήνυμα στον κόσμο:

«Συγγνώμη από τον κόσμο του Ηρακλή επειδή μας στήριξε σε αυτές τις αγωνιστικές και εμείς τον απογοητεύσαμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι γίνεται για να επανορθώσουμε στους επόμενους αγώνες».

Last modified onΤρίτη, 06 Δεκέμβριος 2022 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep