«Αν κερδίζατε θα κάνατε ένσταση;»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της έφεσης της Επισκοπής κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο αθλητικός δικαστής έχει απορρίψει την ένσταση της Επισκοπής κατά του κύρους του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η ομάδα του Ρεθύμνου επιδιώκει να δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό. Υποστηρίζουν, ως γνωστόν, οι Κρητικοί ότι ο Δημήτρης Πατάπης δεν ήταν δηλωμένος στη λίστα που παραδίδουν οι δύο ομάδες και στο Φ.Α. της αναμέτρησης που διεξήχθη στις 12 Δεκεμβρίου. Όπως φάνηκε, πάντως, την Τετάρτη (25/01) στην ΕΠΟ, η έφεση βαίνει προς απόρριψη.

Η δικηγόρος της Επισκοπής, Δόξα Τσαγκαράκη και αυτός του Απόλλωνα Σμύρνης, Βασίλης Γκαγκάτσης επανέλαβαν ό,τι και στον πρώτο βαθμό. Ο δεύτερος, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι για πρώτη φορά με την έφεση η Επισκοπή στρέφεται κατά του κύρους του αγώνα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, είχαν όσα είπε ο πρόεδρος της Εφέσεων, Αντώνης Μελισσινός.

Αρχικά εκφώνησε τον Απόλλωνα ως... Απόλλων Νέας Σμύρνης, ρώτησε ποιος προσφεύγει, αλλά και αν το σκορ του αγώνα ήταν 3-0. Μετά τις αγορεύσεις των δύο δικηγόρων ανέφερε: «Όπως καταλαβαίνω ο διαιτητής πήρε την ευθύνη και έγραψε ότι εκ παραδρομής ο ποδοσφαιριστής Πατάπης δεν ήταν δηλωμένος. Αυτός έβαλε γκολ; Εσείς πότε κάνατε την ένσταση;».

Ο Μελισσινός δε, εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις ενστάσεις και τόνισε: «Κι αυτό με τις ενστάσεις, εντάξει δηλαδή. Πολλές έχουν μαζευτεί. Αν νικούσατε ή φέρνατε ισοπαλία, θα κάνατε ένσταση; Όταν χάνετε, ψάχνετε έναν τυπικό λόγο για να πάρετε τον αγώνα...». Ο Γκαγκάτσης τότε απάντησε: «Δύο βαθμούς έχει η Επισκοπή. Έχει υποβιβαστεί ήδη...».

Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία για υπομνήματα ως την Παρασκευή (27/01) το μεσημέρι (14.00).

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιανουάριος 2023 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep