«Καμπάνες» 4 μήνες μετά!

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με βαριά πρόστιμα τις ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου, Παναχαϊκή.

Έπαιξαν στις 25 Φεβρουαρίου, απολογήθηκαν στον αθλητικό δικαστή στις 4 Απριλίου και τιμωρήθηκαν την... 1η Ιουλίου! Όσο απίθανο και αν ακούγεται, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο εδέησε να εκδώσει αποφάσεις έπειτα από πολλούς μήνες και μεταξύ αυτών, τιμώρησε με βαριά πρόστιμα Διαγόρα Ρόδου και Παναχαϊκή. Οι αναμετρήσεις δεν αναφέρονται, άγνωστο γιατί, αλλά όπως προκύπτει επιβλήθηκαν ποινές 11.000 ευρώ στους Αχαιούς και 12.250 ευρώ στην ομάδα της Ρόδου για τα επεισόδια των οπαδών των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ NEΩΝ και ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΝΕΩΝ την χρηματική ποινή των 200€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ χρηματική ποινή 1670€ (άρθρο 12, παρ. 5 του ΚΑΠ).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και οι ΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ την χρηματική ποινή των 500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε καθέναν από τους ΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ, ΣΤΡΑΤΟ ΕΥΓΕΝΙΟΥ α) τη χρηματική ποινή 2.500€ και β) την απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δυο αγωνιστικών ημερών (άρθρο 10, παρ. 1δ και 11 παρ 2 του Π.Κ.).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ την συνολική χρηματική ποινή κατά συγχώνευση των 3250€ (άρθρο 15, παρ. 3Ια του ΠΚ / άρθρο 15 παρ 4α του Π.Κ.).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ την χρηματική ποινή των 11.000€ (άρθρο 15, παρ. 4 του Π.Κ.).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ την χρηματική ποινή των 1500€ (άρθρο 15, παρ. 3 Ιβ του Π.Κ.).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ την χρηματική ποινή των 1000€ (άρθρο 15, παρ. 3 Ια του Π.Κ.).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ την συνολική χρηματική ποινή των 12.250€ (άρθρο 15, παρ. 3 ΙΙα του Π.Κ. /άρθρο 15 παρ. 4α του ΠΚ).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ την χρηματική ποινή των 1000€ (άρθρο 15, παρ. 3 Ια του Π.Κ.)».

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούλιος 2024 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep