Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 7 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΟΦΗ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκίνο βγήκε τετ α τετ, αλλά το σουτ που έκανε σταμάτησε με το σώμα ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λεάλ με εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να "κρεμάσει" τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής, αλλά τελικά πρόλαβε να κάνει ένα βήμα πίσω και να μπλοκάρει.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90ΔΟΚΑΡΙΆγγελος Χαντί
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Χαντί έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα προς την εστία, όπου με επέμβαση του Βρονταρά η χτύπησε και στο δοκάρι για να φύγει κόρνερ.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πολυχρόνης έφτασε στα όρια της περιοχής του ΟΦΗ, αλλά το διαγώνιο σουτ πέρασε έξω από τα δοκάρια του Στρέζου.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με γεμίσματα του Λεάλ προσπαθεί να βρει λύσεις ο ΟΦΗ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει αποτελεσματικότητα.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Πολυχρόνης αντί Στεργίδη
81Βγήκε Λυμπέρης Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Πολυχρόνης (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ ασκεί πίεση στην Παναχαϊκή για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν έχει καταφέρει στα τελευταία λεπτά να δημιουργήσει κάποια καλή ενέργεια.
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Μπουτζίκος
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή της Παναχαϊκής από τον Λεάλ, ο Φουρλάνος βγήκε πρώτος στην μπάλα και έδιωξε σε κόρνερ που πέρασε χωρίς να δημιουργηθεί επικίνδυνη φάση.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Φωτάκης
67Βγήκε Κώστας Αποστολόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Ελευθεριάδης (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Ελευθεριάδης αντί Αποστολόπουλου
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Αποστολόπουλος
61Βγήκε Μάριος Όγκμποε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (MΕΣΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Μπουτζίκος αντί Μουστακόπουλου
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Κουτσιανικούλης αντί Όγκμποε
61Βγήκε Γιώργος Μουστακόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μπουτζίκος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Μωραΐτης
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αποστολόπουλου, ο Στρέζος έδιωξε σε κόρνερ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Κουσκουνάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Λεάλ άνοιξε από αριστερά στον Χαντί και εκείνος έκανε ιδανική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι που ήταν ο Κουσκουνάς.
55ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΝίκος Κουσκουνάς
55ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
49ΓΚΟΛΔιονύσης Μακρυδημήτρης
49ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Διονύσης Μακρυδημήτρης
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Μακρυδημήτρης με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα που πήρε σε σέντρα σουτ του Φωτάκη.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς έκανε παράλληλη πάσα στην περιοχή της Παναχαϊκής, αλλά ο Χαντί δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Λεάλ αντί Πουρτουλίδη
46Βγήκε Νίκος Πουρτουλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σέρχιο Λεάλ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή της Παναχαϊκής, ο Όγκμποε έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Κουσκουνάς προσπάθησε να διεκδικήσει την δεύτερη, αλλά χρεώθηκε με φάουλ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Φωτάκης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Στρέζου που έπεσε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να διώξει.
05ΓΚΟΛΓιώργος Φωτάκης
05ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΓιώργος Φωτάκης
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά νεύρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, με τους παίκτες των γηπεδούχων να είναι αρκετά εκνευρισμένοι.
45 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε δύο φάσεις οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ζήτησαν πέναλτι - σε πέσιμο του Χαντί και του Όγκμποε στην περιοχή, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει κάτι.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς πήρε την μπάλα στην περιοχή της Παναχαϊκής και από δύσκολη θέση επιχείρησε το σουτ που έφυγε έξω από την εστία.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς βγήκε από δεξιά, προσπάθησε να κάνει παράλληλη μπαλιά στην περιοχή για τον Όγκμποε και εκεί ο Μακρυδημήτρης στην προσπάθεια του να διώξει παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Βρονταράς έκανε την επέμβαση.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην μεγάλη περιοχή από τον Ορτέγκα, η μπάλα πέρασε από όλους και έφυγε άουτ.
36Βγήκε Γιάννης Κοιλιάρας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κομεσίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Κομεσίδης αντί Κοιλιάρα που έχει πρόβλημα τραυματισμού
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λυμπέρης Στεργίδης
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μέχρι το ημίωρο της αναμέτρησης έχουν υποδειχθεί ήδη 20 φάουλ (8-12) και είναι ακόμη ένα στοιχείο για την ένταση που υπάρχει στο παιχνίδι.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ορτέγκα έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της εστίας μετά από ωραία σέντρα από δεξιά, αλλά δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ - Ο Μωραΐτης είναι τώρα στο έδαφος μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι σε προβολή του Κουσκουνά.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ μετά από τρίλεπτη διακοπή και με τον Φουρλάνο να έχει προστατευτικό δίχτυ στο κεφάλι του.
24ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Ζιαμπάρης
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΚΑΚΟΠΗ για τον τραυματισμό του Φουρλάνου σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ζιαμπάρη, ο οποίος σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι του.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Φωτάκη, η μπάλα έφυγε αρκετά έξω από την εστία του ΟΦΗ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή του ΟΦΗ από αριστερά, ο Κουσκουνάς βγήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Βρονταράς με έγκαιρη επέμβαση τον πρόλαβε.
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Πολίμος
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σωστή η απόφαση του καταλογισμού του πέναλτι, αφού όλες οι τηλεοπτικές επαναλήψεις δικαιώνουν τον διαιτητή.
04ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ - Ο Μωραϊτης μπήκοε στην περιοχή, προσπάθησε να περάσει και τον Στρέζο που φαίνεται να τον βρίσκει και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών) Βοηθοί: Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ορτέγκα, Πουρτουλίδης, Χαντί, Όγκμποε, Κουσκουνάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Μουστακόπουλος, Στεργίδης, Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Μωραΐτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βράβευση του τεχνικού διευθυντή, Κώστα Κατσουράνη και τον προέδρου της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρου από την διοίκηση του ΟΦΗ που τους έδωσε πλακέτες.

eeep eeep