Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΟΦΗ | Round 27 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΧΑΝΙΑ εν ΟΦΗ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΓΚΟΛΓιώργος Ξύδας
93ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Ξύδας
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Ξύδας με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Βρεττού.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
88Βγήκε Παναγιώτης Αρναούτογλου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αποστολίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Αρναούτογλου
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Αποστολίδης αντί Αρναούτογλου.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νάστος και Αρναούτογλου είχαν μια αψιμαχία για μια φάση που ο Νάστος έκανε φάουλ στον Λεμονή.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Βρεττός αντί Γκίνη
82Βγήκε Νταμιάν Γκίνη (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Βρεττός (MΕΣΟΣ)
81Βγήκε Θανάσης Ντίνας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Περογαμβράκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Περογαμβράκης αντί Ντίνα
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάνος είδε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα του ΑΟΧ Κισσαμικού και προσπάθησε να τον "κρεμάσει" από το κέντρο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ με δεύτερη κίτρινη για τον Κουτσιανικούλη που έκανε χέρι σε εκτέλεση φάουλ των ποδοσφαιριστών του ΑΟΧ Κισσαμικού, ενώ ήταν και αρκετά κοντά στην εκτέλεση του φάουλ.
76ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Βασίλης Κουτσιανικούλης
72Βγήκε Μηνάς Χαλκιαδάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Σάλιακας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Σάλιακας αντί Χαλκιαδάκη
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Παπατόλιος αντί Κοέλιο
71Βγήκε Ζοσέ Κοέλιο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουτσιανικούλης προσπάθησε να στείλει την μπάλα στην εστία, αλλά πάλι ο Παπαδόπουλος είχε πολύ καλή αντίδραση.
67ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Θανάσης Ντίνας
67ΓΚΟΛΘανάσης Ντίνας
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μάνος με πολύ ωραία ενέργεια άνοιξε στον Ντίνα, εκείνος πέρασε τον Αρναούτογλου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
64Βγήκε Γιάννης Κοιλιάρας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Μπολάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Μπολάκης αντί Κοιλιάρα που έχει πρόβλημα τραυματισμού.
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νταμιάν Γκίνη
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ντίνα, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΧ Κισσαμικού.
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Επαμεινώνδας Παντελάκης
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλύτερα μπήκε ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μετατράπηκε σε τελική προσπάθεια.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ οι καθυστερήσεις
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάνου, πάλι καλή επέμβαση από τον Παπαδόπουλο.
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Κουτσιανικούλης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πουρτουλίδης έπεσε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας και έχασε τις αισθήσεις του. Ο ποδοσφαιριστής συνήλθε μετά τις πρώτες βοήθειες με τους ανθρώπους του πάγκου και τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να είναι έξαλλοι που δεν έγινε αμέσως διακοπή από τον διαιτητή.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Μάνος
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάνος μπήκε από πλάγια αριστερά στην περιοχή, προσπάθησε να στείλει την μπάλα στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου που έδιωξε πάνω στον Κουτσιανικούλη, αλλά πρόλαβε να σηκωθεί και να κάνει δεύτερη επέμβαση και έσωσε την εστία του.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Ντίνα στον Κοέλιο, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ καλά στην περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ξύδας πήρε την μπάλα πλάγια στην περιοχή από ένα γέμισμα, προσπάθησε να την βρει στην κίνηση με βολ πλανέ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το σουτ όπως θα ήθελε.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Βαφέας
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά σφυρίγματα από τον διαιτητή τα τελευταία λεπτά, με πολλές διακοπές που δεν αφήνουν τον ρυθμό στο παιχνίδι.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζαν Μπατίστ Λέο
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι, με τον ΟΦΗ να κρατά περισσότερο την μπάλα και τον ΑΟΧ Κισσαμικό να ψάχνει επικίνδυνες στιγμές στην αντεπίθεση.
10ΔΟΚΑΡΙΖοσέ Κοέλιο
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Εκτέλεση φάουλ με κομπίνα για τον ΟΦΗ, ο Κοέλιο έκανε την ενέργεια και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΧ Κισσαμικού.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λέο γύρισε και έκανε το σουτ που έφυγε λίγο έξω από την εστία του ΟΦΗ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λεμονής γύρισε την μπάλα παράλληλα με την εστία του ΟΦΗ, εκεί προσπάθησε να την σπρώξει στα δίχτυα ο Χαλκιαδάκης, αλλά ο Στρέζος έκοψε με τα πόδια και στη συνέχεια έδιωξε πάνω από την γραμμή ο Αργυρόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών) Βοηθοί: Ζήδρας (Αθηνών), Τζιλίρης (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κοιλιάρας, Βαφέας, Κομεσίδης, Νάστος, Κοέλιο, Πουρτουλίδης, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Μάνος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας, Λεο.

eeep eeep