Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΒΕΡΟΙΑ | Round 5 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΧΑΝΙΑ εν ΒΕΡΟΙΑ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 26 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 00:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...16:03... Οι διαιτητές με τους γηπεδούχους βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αποσύρθηκαν ξανά στα αποδυτήρια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα περιμένουν 15 ακόμα λεπτά. Βέβαια, η αποστολή της Βέροιας βρίσκεται λίγο μετά το Ρέθυμνο και σε λιγότερο από μισή ώρα δύσκολα θα έχει φτάσει στα Περιβόλια.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...16:20... Η αποστολή της Βέροιας δεν έχει αφιχθεί ακόμα. Υπενθυμίζεται ότι λόγω ομίχλης καθυστέρησε η πτήση από τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να πετάξει λίγο μετά τις 13:30 και όχι το πρωί όπως είχε προγραμματιστεί.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...16:14. Ο διαιτητής Βισκαδούρος (Ηρακλείου) έκλεισε το φύλλο αγώνα. Όπως ανέφερε, στις 13:41 η διοργανώτρια ενημέρωσε με e-mail ότι το ματς θα ξεκινήσει στις 16:00. Έτσι, ο ρέφερι και οι βοηθοί βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους γηπεδούχους, αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και στις 16:14 το φύλλο αγώνα έκλεισε, γιατί η Βέροια δεν είχε προσέλθει.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Σάλιακας, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Λέο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:55... Η αποστολή της Βέροιας ακόμα δεν έχει φτάσει στο γήπεδο Περιβολίων.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το ματς έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16:00 έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας αρχής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η αποστολή της Βέροιας, βέβαια, έφτασε περίπου στις 14:30 στο Ηράκλειο και δείχνει απίθανο να προλάβει να διανύσει την απόσταση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:40... Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, περίπου στις 15:00 αναχώρησε η αποστολή της Βέροιας από το Ηράκλειο με συνοδεία αστυνομίας. Δείχνει πολύ δύσκολο, πάντως, το ματς να ξεκινήσει στις 16:00.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου) Βοηθοί: Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

eeep eeep