Αναφορά Αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Round 5 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 25 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μπούσδρας αντί Τζέκου για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
90Βγήκε Δημοσθένης Τζέκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Μπούσδρας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαυριά από τα όρια της περιοχής, η μπάλα πάνω από την εστία της Αναγέννησης Καρδίτσας.
81ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημοσθένης Χαντζάρας
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 - Ο Χαντζάρας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ποζατζίδη
81ΓΚΟΛΔημοσθένης Χαντζάρας
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ρουσσάκης αντί Σταματάκη για την ΑΝΑΓΕΝΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
78Βγήκε Γιάννης Σταματάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Ρουσσάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σουντουρά, έδιωξε πάλι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας.
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημοσθένης Τζέκος
76ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημοσθένης Τζέκος
76ΓΚΟΛΔημοσθένης Τζέκος
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Τζέκος με σουτ έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας του Απόλλωνα Λάρισας.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καρρίκι έκανε την σέντρα, ο Τζέκος έπιασε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έδιωξε.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Γ. Ανδρέου αντί Βουτσιά για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
73Βγήκε Πασχάλης Βουτσιάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Ανδρέου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πλαβούκος έκανε το γέμισμα στην περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, ο Σουντουρά δοκίμασε το σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Παπαζαχαρία.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Χατζάρας αντί Κονέ για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
65Βγήκε Μπραχίμα Κονέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημοσθένης Χαντζάρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Σταματάκη, ο Θεοδωρακάκης έπιασε την κεφαλιά που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Λαμπρόπουλος αντί Σουλίδη για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
57Βγήκε Νίκος Σουλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...σουτ του Ποζατζίδη μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς, επέστρεψε στα πόδια του και έφυγε πάλι άουτ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Σαχινίδης
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σαχινίδης μπήκε στην περιοχή της Αναγέννησης Καρδίτσας μετά από συνδυασμό Τσιλούλη και Μαυριά, τον σταμάτησε ο Γκέκας με επέμβαση στα πόδια του. Ο επιθετικός του Απόλλωνα Λάρισας ζήτησε πέναλτι, αλλά είδε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπιτέλης
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματάκης δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο πέρασε πάρα πολλά μέτρα πάνω από την εστία του Απόλλωνα Λάρισας
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ κακό παιχνίδι μέχρι τώρα στην Καρδίτσα, με ελάχιστες φάσεις και τον αγωνιστικό χώρο να μην ευνοεί την δημιουργία για καμία από τις δύο ομάδες. Μέχρι τώρα πιο επιθετικός είναι ο Απόλλων Λάρισας που έχει κερδίσει και δύο κόρνερ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή ενέργεια στο παιχνίδι, με τον Μαυριά να κάνει το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, την μπάλα να κοντράρει στον Ποζατζίδη και στη συνέχεια να φεύγει άουτ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεν υπάρχει μέχρι τώρα τελική ενέργεια στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περισσότεροι από 500 φίλοι της Αναγέννησης βρίσκονται στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Μαυριάς, Τσιλούλης, Σαχινίδης, Σουλίδης, Βουτσιάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας) Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Καλύβας (Φθιώτιδας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Τζέκος, Κονέ.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Αγρόδημος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σωτήρης Τσιλούλης

eeep eeep