Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 18 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απευθείας φάουλ του Γιαννιτσάνη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.
90Βγήκε Χρήστος Ελευθεριάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Πολίμος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στην θέση του Ελευθεριάδη, ο Πολίμος.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ
81Βγήκε Λυμπέρης Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Πλέγας (MΕΣΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Πλέγας αντί του Στεργίδη.
79Βγήκε Στράτος Χιντζίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Γροντής (MΕΣΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: Στην θέση του Χιντζίδη περνάει ο Γροντής.
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ντάσιος
74ΔΟΚΑΡΙΣτράτος Χιντζίδης
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σούλη και φεύγει άουτ.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλούν και πάλι οι γηπεδούχοι. Σέντρα από δεξιά του Πάνου, κεφαλιά του Γιαννιτσάνη μέσα από την περιοχή, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ο Ζγκούρη αντί του Τσιάρα.
70Βγήκε Αντώνης Τσιάρας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ρόντιον Ζγκούρη (MΕΣΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Πολυχρόνης αντί του Γκίνο.
68Βγήκε Δημήτρης Γκίνο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Πολυχρόνης (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Σουτ του Μιλοσάβλιεφ, η μπάλα... κολλάει μπροστά στην εστία του Σούλη, ο πορτιέρο της Παναχαϊκής πέφτει στα πόδια του Τσιάρα και απομακρύνει.
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Λουμπαρδέας
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έχουν "ανεβάσει" την απόδοσή τους τα Τρίκαλα στο τελευταίο πεντάλεπτο. Χωρίς ωστόσο να έχουν δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: Στην θέση του Τόμιτς ο Ν' Λουντουλού.
56Βγήκε Νεμάνια Τόμιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκαέλ Ν' Λουντουλού (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο αγωνιστικός χώρος χειροτερεύει καθώς περνάνε τα λεπτά. Ειδικά στην μεσαία γραμμή οι παίκτες δυσκολεύονται να κρατήσουν την ισορροπία τους.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1: Σέντρα από δεξιά του Στεργίδη, κακός υπολογισμός από τον Λεάντρο, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδας του.
40AYTOΓΚΟΛΛεάντρο Πίντο
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Φουρλάνος
31ΔΟΚΑΡΙΠαναγιώτης Μωραΐτης
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παράλληλη σέντρα από δεξιά του Ντάσιου, ο Μωραϊτης κάνει το πλασέ στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αποστολίδη. Από το ριπλέι φάνηκε ο επιθετικός των Αχαιών να είναι σε θέση οφ σάιντ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκίνο έξω από την περιοχή, καταλήγει στην αγκαλιά του Αποστολίδη.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Στεργίδης μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, καθυστερεί να κόψει την μπάλα και δίνει την δυνατότητα στον Λεάντρο με τάκλιν να διώξει σε κόρνερ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολιγωρία στην άμυνα της Παναχαϊκής, ο Σωτηράκος προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ, πριν ο Σαχινίδης γίνει... επικίνδυνος.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη τελική στο ματς για τα Τρίκαλα. Σέντρα από δεξιά του Πάνου, κεφαλιά του Σαχινίδη, η μπάλα παίρνει ύψος και δίνει την δυνατότητα στον Σούλη να μπλοκάρει εύκολα.
11ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ξενοφών Πάνος
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου, που έχει κρατήσει νερό σε αρκετά σημεία του.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγος κόσμος στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου των Τρικάλων.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι Μανώλης Αποστολίδης και Γιώργος Φωτάκης είναι οι αρχηγοί του ΑΟ Τρίκαλα και της Παναχαϊκής αντίστοιχα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο τιμωρημένος Βέρτζος είναι εκτός πλάνων του Θωμά Γράφα για τα Τρίκαλα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Γκίνο, Στεργίδης, Φωτάκης, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας) Βοηθοί: Παρασίου, Γιάντσης (Ημαθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Τόμιτς, Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεβ, Σαχινίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σπύρος Φουρλάνος επιστρέφει στην 11αδα της Παναχαϊκής για πρώτη φορά μετά τις 20 Δεκεμβρίου. Τελευταία δε συμμετοχή στις 7 Ιανουαρίου στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι τραυματίες Βασιλείου, Αργυρόπουλος αποτελούν τα προβλήματα για τον τεχνικό της Παναχαϊκής, Σωκράτη Οφρυδόπουλο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι Κοτσώνης, Τσιάρας, Τόμιτς και Γιαννιτσάνης είναι τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα του ΑΟΤ σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Εργοτέλη.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...«Βαρύς» ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου Τρικάλων από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στην Θεσσαλική πόλη.

eeep eeep