Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 25 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΧΑΝΙΑ εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξης Σελινιωτάκης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Τόλι αντί Λέο
88Βγήκε Ζαν Μπατίστ Λέο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αρντίτ Τόλι (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κουσκουνά μέσα από την περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού μετά από ωραία κεφαλιά πάσα του Αρναρέλλη, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.
83Βγήκε Γιώργος Ξύδας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αποστολίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Αποστολίδης αντί Ξύδα
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ξύδας
74ΓΚΟΛΑλέξανδρος Αρναρέλλης
74ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Αρναρέλλης
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Αρναρέλλης πήρε την μπάλα στην περιοχή, πέρασε έναν αμυντικό και με ωραίο σουτ μείωσε για τους φιλοξενούμενους.
70Βγήκε Μπράνκο Όστοϊτς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καπνίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Ξύδας
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Καπνίδης αντί Όστοϊτς
70ΓΚΟΛΓιώργος Ξύδας
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Ξύδας με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας Δράμας μετά από ωραία πάσα του Λέο.
67Βγήκε Μηνάς Χαλκιαδάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Σάλιακας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Σάλιακας αντί Χαλκιαδάκη που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Λέο στην περιοχή, ο Λεμονής έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία της Δόξας Δράμας.
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης
54Βγήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Βιτλής (MΕΣΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Βιτλής αντί Τζόκιτς
53ΓΚΟΛΜηνάς Χαλκιαδάκης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Χαλκιαδάκης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από πολύ ωραία πάσα του Λέο
53ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μηνάς Χαλκιαδάκης
46Βγήκε Χοσέ Μαρία Κάσες (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Αρναρέλλης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Αρναρέλλης αντί Κάσες
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάσες βρίσκεται στο έδαφος και δείχνει να έχει ενοχλήσεις που ίσως δεν τον αφήσουν να συνεχίσει στην αναμέτρηση.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς μπήκε στην περιοχή, έκανε τον ελιγμό και τελικά ο Παντελάκης με παρέμβαση του έδιωξε σε κόρνερ.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Ξύδα έξω από την περιοχή, ο Βούρας μπλόκαρε.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά του Λεό για τον Ξύδα, αλλά βγήκε ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας και τον πρόλαβε.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ουσία το παιχνίδι σε αυτό το πρώτο ημίχρονο, με μόλις μια τελική από την πλευρά της Δόξας Δράμας και ελάχιστες υποψίες για την δημιουργία ευκαιρίας.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πεταυράκης έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ για την Δόξα Δράμας.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ξύδας προσπάθησε να γυρίσει από αριστερά την μπάλα στην περιοχή της Δόξας Δράμας, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.
24ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπράνκο Όστοϊτς
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακό παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μην έχουν αξιόλογη τελική προσπάθεια μέχρι τώρα.
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Επαμεινώνδας Παντελάκης
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γουνδουλάκη εκτός περιοχής, ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού δεν είχε πρόβλημα στον έλεγχο της μπάλας.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή από τις δύο ομάδες που δεν έχουν καταφέρει να μπουν στην περιοχή.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Όστοϊτς, Ντιμιτρόφσκι, Γουνδουλάκης, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Τζόκιτς, Κάσες, Κουσκουνάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Μήταρης (Αν. Αττικής), Μαυρουδής (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Μαρκόπουλος, Αρναρέλλης, Γκότοβος, Βιτλής, Καπνίδης, Γεωργιάδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ: Παπαδόπουλος, Τόλι, Σάλιακας, Τασιούλης, Βρεττός, Νικόλτσης, Αποστολίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Χαλκιαδάκης, Λέο.

eeep eeep