Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 29 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΧΑΝΙΑ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94ΔΟΚΑΡΙΒασίλης Μηλιώτης
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Μηλιώτης δοκίμασε το σουτ από 35 μέτρα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε πλάγια.
92Βγήκε Γκαρθία Κανάλς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καναβέτας (MΕΣΟΣ)
92Βγήκε Νταμιάν Γκίνη (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καραγεώργης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Καναβέτας αντί Κάναλς
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Καραγεώργης αντί Γκίνη
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λέο έφυγε στην αντεπίθεση για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, έστρωσε στον στον Αποστολίδη που έκανε το σουτ και οι αμυντικοί του Παναιγιάλειου έδιωξαν πάνω στη γραμμή.
87Βγήκε Μανώλης Σάλιακας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αποστολίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Αποστολίδης αντί Σάλιακα
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Δοξάκης
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάναλς μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Μαρκοπουλιώτης έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.
71Βγήκε Αλέξης Σελινιωτάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Βρεττός (MΕΣΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Βρεττός αντί Σεληνιωτάκη
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγο μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ο Χαρίτος συνδυάστηκε με τον Κάναλς, έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
68Βγήκε Κώστας Βλάχος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Χαρίτος (MΕΣΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Χαρίτος αντί Βλάχου
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O AOX Κισσαμικός έχει πάλι τον έλεγχο, αλλά δεν μπορεί να κάνει εύκολα φάσεις όπως στο πρώτο ημίχρονο.
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νταμιάν Γκίνη
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σου του Λέο μετά από μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναιγιαλείου, η μπάλα πέρασε άουτ.
47ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Βλάχος
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46Βγήκε Ανδρέας Σταματής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Δοξάκης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Δοξάκης αντί Σταματή
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Λέο, ο Γκίνη έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Παναιγιαλείου.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Χαλκιαδάκη στην περιοχή του Παναιγιαλείου, ο Λεμονής έκανε το σουτ, αλλά ο Βλάχος έβαλε την κόντρα και μπλόκαρε ο Τσάπαλος.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κόκκορης προσπάθησε να νικήσει τον Παπαδόπουλο μέσα στην περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφτασε με μικρότερη δύναμη στα χέρια του Παπαδόπουλου.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Επαμεινώνδας Παντελάκης
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Γκούμα που προσπάθησε να αιφνιδιάσει, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας, πάνω από τα δοκάρια του ΑΟΧ Κισσαμικού.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σμίλτος
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματής πήρε την μπάλα στην περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζαφειράκη, αλλά τον πρόλαβε ο Παπαδόπουλος.
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Αρναούτογλου
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Σταματής
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σμίλτος πήρε την μπάλα από το λάθος βολέ του Παπαδόπουλου, αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Κισσαμικού πρόλαβε με έξοδο του τον Σταματή.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Σμίλτο, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του ΑΟΧ Κισσαμικού.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ για τον Παναιγιάλειο σε σουτ του Κόκκορη, ο οποίος υποδείχθηκε οφσάιντ στην πάσα που πήρε από τον Μηλιώτη.
16ΓΚΟΛΜανώλης Σάλιακας
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Λέο έκανε την πάσα στην περιοχή στον Σάλιακα που με σουτ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.
16ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μανώλης Σάλιακας
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χαλκιαδάκης ήταν έτοιμος να σκοράρει, αλλά ο Τσάπαλος με τις γροθιές έδιωξε την μπάλα.
07ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΕπαμεινώνδας Παντελάκης
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Παντελάκης μέσα από την περιοχή με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Σάλιακα.
07ΓΚΟΛΕπαμεινώνδας Παντελάκης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λέο έκανε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Τσάπαλος έσωσε την εστία του Παναιγιάλειου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΑΝΑΜΕΡΤΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου) Βοηθοί: Τρουλινός, Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Σμίλτος, Βλάχος, Μηλιώτης, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Κάναλς, Κόκκορης, Ζαφιεράκης, Σταματής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Σάλιακας, Χαλκιαδάκης, Λέο.

eeep eeep