Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ | Round 4 | SUPER LEAGUE 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εν ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
0 2

 Περίληψη

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 10 Νοέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 17:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένα λεπτό καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αμαραντίδη, έδιωξε δύσκολα ο Γκοτ. Νέο σουτ του Ολαϊτάν, η μπάλα λίγο άουτ.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καλογέρης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων Πόντου δεν μπορεί να αντιδράσει.
26ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΛουκίνας
26ΓΚΟΛΛουκίνας
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 για τον Πλατανιά. Σέντρα του Μπιανκόνι από δεξιά, κεφαλιά του Λουκίνα στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα στα δίχτυα.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο Λουκίνας, για χέρι. Δεν καταλόγισε παράβαση ο διαιτητής.
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρουσσάκης
15ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίλι
15ΓΚΟΛΝίλι
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 για τον Πλατανιά. Ο Σαμαράς έκανε πολύ σημαντικό λάθος καθυστερώντας να δώσει τη μπάλα, την έχασε από το Νίλι, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ολαϊτάν μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκοτ.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χασομέρη, η μπάλα κόντραρε στον Ρουσσάκη και κατέληξε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του αγώνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δ. Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Λουφάκης, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών) Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας), Κουκούμης (Καβάλας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σάαντο, Λεωνιδόπουλος, Νίλι, Ρεβυθόπουλος, Μποσέτι, Ποζατζίδης, Λουκίνας, Μπιανκόνι.

eeep eeep