Κανένα ενδιαφέρον στα Χανιά

Η πρόσκληση του Αντώνη Ροκάκη προς ενδιαφερόμενους επενδυτές δεν βρήκε ανταπόκριση.

Ο μεγαλομέτοχος των Χανίων, Αντώνης Ροκάκης στις 26 Μαΐου απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση σε ενδιαφερόμενους επενδυτές, ώστε να μπει ο πήχης ψηλά. Η προθεσμία έληξε τη Δευτέρα (06/06) και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ την Τρίτη (07/06), ουδείς εμφανίστηκε με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους στόχους των Κυανόλευκων.

Αναλυτικά:

«Η «ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» στο πλαίσιο πρόσφατης συνέντευξης Τύπου του προέδρου της, κ. Αντώνη Ροκάκη, (26/05/2022) με βάση τα πιεστικά νέα δεδομένα στο Αθλητικό και Οικονομικό περιβάλλον, ενημέρωσε αξιόπιστα και ολοκληρωμένα κάθε Χανιώτη φίλαθλο για τις κρίσιμες προκλήσεις για το Μέλλον της ιστορικής ομάδας της Κρήτης.

Η σημερινή Διοίκηση τα τελευταία χρόνια, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, δεν σταμάτησε να επενδύει δυναμικά στα Χανιά, ανεβάζοντάς τα ψηλά στον Ελληνικό Αθλητισμό, εκεί που τους αξίζει. Οι πρόσφατες όμως ανατρεπτικές εξελίξεις στη δομή του πρωταθλήματος και νέες ανάγκες ενισχυμένης χρηματοδότησης, υποχρέωσαν τη σημερινή Διοίκηση να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους θέλουν να επενδύσουν στην κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου, η οποία όμως δεν είχε αποτελέσματα.

Η ΠΑΕ Χανιά οφείλει πλέον να αποτιμήσει τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχει σήμερα στη διάθεσή της και να ξεκινήσει εγκαίρως το σχεδιασμό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2022-2023)».

Last modified onΤρίτη, 07 Ιούνιος 2022 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep