«Χανιά με άλλες βλέψεις»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξήγησε ότι αποχώρησε από τα Χανιά, γιατί οι Κυανόλευκοι δεν θα έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις τη νέα χρονιά.

Για την αποχώρησή του από τα Χανιά και τη μείωση του μπάτζετ εν όψει του προσεχούς πρωταθλήματος μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι Κυανόλευκοι θα έχουν διαφορετικούς στόχους και βλέψεις, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον πρόεδρο, Αντώνη Ροκάκη.

Όπως δήλωσε:

«Πολλοί αυτή την εποχή είμαστε χωρίς δουλειά και αναζητούμε την επόμενη ομάδα μας. Κοινή συναινέσει λύσαμε τη συνεργασία μας με τα Χανιά. Από τους πιο αξιόλογους προέδρους που έχω δουλέψει στην προπονητική μου καριέρα. Αυτή η κατηγορία δεν έχει έσοδα και ο ίδιος είχε κάνει μία ομάδα να πρωταγωνιστεί όμως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει αυτό το εγχείρημα και τη νέα χρονιά και θα στήσει άλλη ομάδα με άλλους στόχους και βλέψεις και εγώ κατάλαβα τον προβληματισμό του και έτσι αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας.

Εγώ πηγαίνω σε ομάδες που πρωταγωνιστούν και κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Ο πρόεδρος των Χανίων είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και επιχειρηματίας και κανείς δεν έχει παράπονο. Ο άνθρωπος αποφάσισε μετά τις αλλαγές στο πρωτάθλημα ότι δεν μπορεί να ξοδεύει άλλο τόσα πολλά χρήματα. Δεν είναι μόνο το πρόβλημα των Χανίων, είναι πρόβλημα όλων των ομάδων. Παίζεις ένα πρωτάθλημα 34 αγώνων για να ανέβει μόνο ο ένας και ο δεύτερος να παίξει μπαράζ. Είναι και θέμα Πολιτείας αυτό που συμβαίνει. Όταν οι ομάδες ήταν λιγότερες, οι ΠΑΕ είχαν παραπάνω έσοδα και είχε πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Τώρα, δεν υπάρχουν έσοδα και θα το πληρώσουν οι επαγγελματίες. Πρέπει να δουν σοβαρά την δομή του πρωταθλήματος».

Last modified onΠέμπτη, 09 Ιούνιος 2022 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep