Το νέο επιτελείο των Χανίων

Τη Δευτέρα (05/09) η πρώτη συγκέντρωση στα Χανιά που ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι από το Σάββατο (03/09) και επίσημα προπονητής των Χανίων. Συνεργάτης του θα είναι ο Νίκος Μαναρώλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Μπακόπουλος. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο, ο οποίος επιστρέφει στον τόπο μας έπειτα από το επιτυχημένο πέρασμά του (2013-2017). Ως προπονητής του Κισσαμικού οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου στη Γ’ Εθνική και στην ιστορική άνοδο στη Football League τη σεζόν 2014-15. Εχει εργαστεί ακόμη σε Ομόνοια Αραδίππου, Ηρακλή, Παναχαϊκή, Αγία Νάπα, Παναιγιάλειο, Αναγέννηση Επανομής, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ζάκυνθο, Θερμαϊκό και Μακεδονικό.

Αμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Χανιώτης προπονητής Νίκος Μαναρώλης, που είχε τον ίδιο ρόλο και σε Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα και ΟΦ Ιεράπετρας. Εχει εργαστεί ακόμη σε Αρη Σούδας, Πλατανιά, Κ20 και Κ17 Πλατανιά και σε τοπικό επίπεδο σε Κισσαμικό (2008-2010), Ροδωπού και Ασπίδα Ναυστάθμου Κρήτης. Νέος προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Γιάννης Μπακόπουλος, με θητεία σε εθνικές κατηγορίες σε Επισκοπή, ΑΟ Χανιά, ΟΦΗ, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Εργοτέλη, Ρεθυμνιακό και σε τοπικό επίπεδο σε Αστέρα Ρεθύμνου, ΟΦ Αρμένων και Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ρεθύμνου».

«Πρώτη» τη Δευτέρα

Η ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας τη Δευτέρα (05/09):

«Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30, στο γήπεδο Περιβολίων, είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα μας, με την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του».

Last modified onΣάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2022 15:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep