Επιστροφή για Καλογεράκη

Τα Χανιά ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου Χανιώτη τερματοφύλακα.

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Μανώλη Καλογεράκη από την Επισκοπή στα Χανιά. Έπειτα από 10 χρόνια ο 30χρονος τερμαροφύλακας φορά ξανά τα κυανόλευκα. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 30χρονο τερματοφύλακα Μανώλη Καλογεράκη με ισχύ μέχρι τις 30/06/2024.

Ο γεννημένος στις 12 Μαρτίου 1992 Χανιώτης πορτιέρο, επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ικαρο Μουρνιών όπου έδειξε τα πρώτα δείγματα του ταλέντου του. Το 2008 έκανε το μεγάλο βήμα οπότε και μεταπήδησε στον ΑΟ Χανιά όπου έμεινε μέχρι το 2012.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετές ομάδες, ενώ έφτασε μέχρι και το πρωτάθλημα της Super League με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2014-15. Επίσης αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, Επισκοπή, Αρη Θεσσαλονίκης, ΠΑΟ Κρουσώνα και Απόλλωνα Πόντου. Το 2018 αγωνίστηκε στον Εργοτέλη την εστία του οποίου υπερασπίστηκε για δυο σεζόν καταγράφοντας 26 συμμετοχές. Το 2020 επέστρεψε στην Επισκοπή όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Με τη ρεθυμνιώτικη ομάδα ο ύψους 1.86μ. τερματοφύλακας, είχε πέρυσι 29 συμμετοχές και τη φετινή σεζόν 8 εμφανίσεις, ενώ συνολικά στις δυο περιόδους που έπαιξε στην Επισκοπή, αγωνίστηκε 62 φορές.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Μανώλης Καλογεράκης, δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της ομάδας των Χανίων. Μιας ομάδας που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και που …υπερασπίζεται το όνομα της πόλης μου! Έρχομαι πιο έτοιμος και ώριμος από ποτέ για να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει και πάλι τον Μανώλη στην οικογένειά της και του εύχεται καλή σεζόν με πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες».

Last modified onΠέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2022 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep