Καρέ με Μπουρσέλη

Μεγάλωσε η παροικία των πρώην ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη στα Χανιά.

Την 4η προσθήκη τους εν όψει Ιανουαρίου ανακοίνωσαν τα Χανιά την Παρασκευή (30/12). Πρόκειται για τον 28χρονο μέσο Αντώνη Μπουρσέλη, ο οποίος έπαιζε στον Αλμυρό Γαζίου και προηγουμένως στον Εργοτέλη.

Σημειώνεται ότι τα Χανιά έχουν πλέον μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών με παρελθόν στην ομάδα του Ηρακλείου. Εκτός του Μπουρσέλη έχουν αποκτηθεί, άλλωστε, οι Τσέλιος, Κοκκίνης, Καλογεράκης, ενώ στο ρόστερ βρίσκονται ακόμα οι Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Καμαρά, Μπουτσάκης, Καπνίδης και Κατσούρρι. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο κεντρικό μέσο Αντώνη Μπουρσέλη με ισχύ μέχρι τις 30/06/2024. Ο γεννημένος στο Ηράκλειο στις 6 Ιουλίου 1994 ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Εργοτέλη. Σε ηλικία 19 ετών προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ στη συνέχεια δόθηκε για ένα εξάμηνο δανεικός στον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στον Εργοτέλη που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και τον Ιανουάριο του 2016 μεταπήδησε στον ΟΦΗ όπου αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο καταγράφοντας 8 εμφανίσεις. Η τρίτη του θητεία στον Εργοτέλη ξεκίνησε το 2017 και διήρκησε πέντε χρόνια μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι. Συνολικά με τους «κιτρινόμαυρους» το νέο απόκτημα της ομάδας μας πραγματοποίησε 135 συμμετοχές με 15 γκολ και 9 ασίστ. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αλμυρός Γαζίου με τον οποίο είχε 4 εμφανίσεις, 2 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά μέχρι σήμερα στις Εθνικές κατηγορίες, ο Αντώνης Μπουρσέλης έχει καταγράψει 148 συμμετοχές 17 γκολ και 10 ασίστ.

Ο 28χρονος άσος επέλεξε να φοράει το νούμερο «47», ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια των Χανίων. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στα Χανιά και να βρεθώ ξανά με γνώριμα πρόσωπα. Υπόσχομαι να δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει και με την στήριξη του κόσμου να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Η οικογένεια των Χανίων καλωσορίζει τον Αντώνη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Δεκέμβριος 2022 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep